ΟΦΗ - Καλλονή 1-1 (video+photos)

ΟΦΗ - Καλλονή 1-1 (video+photos)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν ο ΟΦΗ με την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ» σ' ένα παιχνίδι στο οποίο τα δύο γκολ σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 70' με πέναλτι του Χουάνμα, αλλά πριν προλάβουν να το χαρούν ισοφαρίστηκαν με υπέροχη κεφαλιά του Μακρή στο 73'. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα ο ΟΦΗ λόγω αποβολής του Τριποτσέρι στο 82'. Εντονάτες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των Κρητικών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Όμιλος ανέβηκε στους 14 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λέσβου έφτασε τους 21 πόντους. Οι οπαδοί του ΟΦΗ πάντως ήταν έξαλλοι με το θέαμα που παρακολούθησαν, αφού για μία ακόμα φορά το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο παρουσίασε αποκαρδιωτική εικόνα.

Η Εξέλιξη του αγώνα

Όπως συνήθως συμβαίνει στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στα πρώτα 45 λεπτά του ματς ήταν κακό. Η Καλλονή ξεκίνησε πιο δυνατά αλλά τα σουτ του Τσαμπούρη στο 3' και του Καλτσά στο 8' απέκρουσε ο Λόρια. Στο 14' οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα. Ο Πετρόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Χογκ, με τον Μαλτέζο να αποκρούει το πλασέ του έμπειρου επιθετικού και στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Μερεμπασβίλι.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς βελτιωμένο, αν και και πάλι δεν έγιναν πολλές φάσεις. Στο 69' ο Χουάνμα κινήθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τριποτσέρη με τον ρέφερι να υποδεικνύει την παράβαση. Ο Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛΚ εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Λόρια για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μερεμπασβίλι εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και ο Μακρής με μία φοβερή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 82' ο Τριποτσέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ωστόσο τρία λεπτά πιο μετά ο Αντελέγε έχασε την ευκαιρία σε κενή εστία από το ένα μέτρο να δώσει τη νίκη στους Κρητικούς.

Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους.

1161811

Ο κορυφαίος του αγώνα

Σ' ένα ματς που δεν είναι υπερβολή αν πει κάποιος ότι και οι 22 ποδοσφαιριστές που έπαιζαν υστέρησαν, ο Γιώργος Μακρής ήταν εκείνος που βρέθηκε σε λίγο καλύτερη ημέρα. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε με μία πανέμορφη και πολύ δύσκολη κεφαλιά, αλλά το πάθος που έβγαλε. Αν δεν ήταν ο έμπειρος μέσος, οι Κρητικοί θα βρίσκονται πολύ πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_OFI_AEL_KALLONIS.mp4{/novavideos}

 

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (72' Ροβίθης), Μονιάκης (54' λ.τρ. Φερνάντες), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος (85' Μείτέ), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός (63' Μπαρέρα), Αντέγιο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης (66' Πιπίνης), Στεφάνοβιτς, Καμαρά (46' Ναβάρο), Χουάνμα.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved