Σταθόπουλος: «Ο Αναστασιάδης κάνει εκπληκτική δουλειά»

Σταθόπουλος: «Ο Αναστασιάδης κάνει εκπληκτική δουλειά»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστιάδη ο Στάθης Σταθόπουλος, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στη συχνότητα του NovaSport FM 94,6:

-Για τις «δύο ταχύτητες» της Super League:
«Πάντα υπάρχουν δύο ταχύτητες στο πρωτάθλημα. Πάντα πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός και ίσως κάποια ακόμη ομάδα, όπως είναι φέτος ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί να τον κοντράρει. Ο Αστέρας από την άλλη είναι κάθε χρόνο και καλύτερος. Έκπληξη φέτος αποτελεί η -μέχρι στιγμής- πορεία της Βέροιας, όπως και η Καλλονή που μετά το περσινό της «θαύμα» που κέρδισε την παραμονή χωρίς έδρα, φέτος, αν ήταν πιο προσεκτική και δεν είχε πετάξει κάποιους βαθμούς, θα ήταν τετράδα. Περιμένω να δω που θα φτάσει ο Παναιτωλικός που παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται, ενώ σταθερά καλό πρόσωπο παρουσιάζει φέτος και η Ξάνθη».

-Για την πορεία του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ με ένα ρόστερ που δεν είναι το καλύτερο δυνατό για το όνομά του, ειδικά σε σύγκριση με πέρσι και τα ονόματα που είχε. Όμως δείχνει ότι πλέον είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Είχε μια φυσιολογική απώλεια βαθμών. Θα φανεί μετά τα Χριστούγεννα αν μπορέσει να αντέξει μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι μπορεί, αρκεί να κάνει τις απαραίτητες προσθήκες τον Ιανουάριο».

-Για τη δουλειά του Άγγελου Αναστασιάδη:
«Ο Αναστασιάδης έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Έχει παίκτες που ματώνουν σε κάθε ματς τη φανέλα και αυτό είναι καθαρά δικό του έργο».

-Για τον Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει μπάλα φέτος στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μεταφέρει την απόδοση της Ευρώπης στην Ελλάδα αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν είναι ο Ολυμπιακός που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε τέτοια εποχή με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο όμως φέτος έχει πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και πρέπει να τα διορθώσει».

-Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο στο Europa League:
«Ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει στο Europa League. Βέβαια, αυτήν την περίοδο που τέτοιες ομάδες δεν έχουν αγωνιστική δραστηριότητα η εικόνα τους αλλάζει. Αποτελούνται συνήθως από Ουκρανούς και Βραζιλιάνους και δεν ξέρουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν όταν έρθει η ώρα των παιχνιδιών. Αν όμως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος στα μέσα Φεβρουαρίου τότε δεν θα έχει πρόβλημα».

-Για τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρσι. Δεν θα έχει και Ευρώπη στη συνέχεια και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει. Αν καταφέρει να σταθεροποιηθεί ίσως καταφέρει κάτι παραπάνω. Μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα δίνουν άλλη νότα στο φετινό Πρωτάθλημα».

-Για τον Ατρόμητο:
«Ο Ατρόμητος έχει μέτρια πορεία φέτος, ειδικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Αν πάρει όμως τα επόμενα δύο παιχνίδια με Λεβαδειακ και Πανιώνιο και σταματήσει να πετάει βαθμούς, ίσως παρουσιάσει άλλο πρόσωπο και κάνει μία καλή πορεία μετά τα Χριστοέγεννα. Αν δεν διορθωθεί, ίσως κινδυνέψει να χάσει και τη θέση του στην πρώτη 5άδα».

-Για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή:
«Φέτος το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο. Απαρτίζεται από 18 ομάδες και πέφτουν οι 4. Θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους τελευταίους της βαθμολογίας και θα πρέπει να παλέψουν σκληρά».

-Για τη Νίκη Βόλου:
«Η Νίκη Βόλου που φαίνεται πιο αδύναμη. Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και η παραμονή της θα είναι πολύ δύσκολη. Έχει μια βαθμολογική διαφορά με την ομάδα πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, όμως είναι 7 βαθμών. Τρεις νίκες δηλαδή. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Σε τέσσερις με πέντε αγωνιστικές θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις. Απλά η Νίκη φαίνεται ίσως η πιο αδύναμη. Έχει τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αυτό μόνο του δείχνει την αδυναμία της στο να παραμείνει την κατηγορία όμως αν την υποτιμήσει κάποια ομάδα ίσως της κάνει τη ζημιά».



ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved