Κορυφώνονται οι «μάχες»!

Κορυφώνονται οι «μάχες»!

Την Κυριακή (10/4) διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική για το φετινό πρωτάθλημα και οι «μάχες» για την παραμονή στην κατηγορία καλά κρατούν...

Έξι είναι οι ομάδες που και αυτήν την αγωνιστική θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να σωθούν και να παραμείνουν στην Super League, με τις δύο από αυτές να έχουν σαφές προβάδισμα για να πετύχουν το στόχο τους.

Πανιώνιος και Ηρακλής έχουν το περιθώριο να  εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτήν την αγωνιστική, με τους «κυανέρυθρους» να υποδέχονται τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό θέλοντας ένα βαθμό για να σωθούν. Από την άλλη, την εντός έδρας νίκη αναζητά και ο  «Γηραιός» που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ,  ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα play off.

Την δική της «μάχη» αναμένεται να δώσει η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που έχει σαφέστατα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Περιστεριώτες αν θέλουν να παραμείνουν στην Super League, ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς και αναζητώντας άλλους 3 την τελευταία αγωνιστική για να σωθούν.

Με ίδιους βαθμούς και ελπίδες υποδέχεται η Κέρκυρα τον Εργοτέλη, προκειμένου να κάνει το ένα από τα δύο βήματα που της απομένουν για να σωθεί. Το συγκρότημα του Μπάντοβιτς, γνωρίζει καλά πως είναι η μεγάλη ευκαιρία της απέναντι στους αδιάφορους Κρητικούς, καθώς την επόμενη αγωνιστική τα πράγματα θα είναι σαφώς δυσκολότερα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του στην πρώτη κατηγορία αναμένεται να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό,  ψάχνοντας το «θαύμα» στο ΟΑΚΑ.  Η ομάδα της Τρίπολης, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έχοντας συλλέξει μόλις 28 βαθμούς, κάνοντας αναμφίβολα την χειρότερη χρονιά της από τη σεζόν 2007-08 που παίζει στην μεγάλη κατηγορία. Η τελευταία αγωνιστική είναι ίδιας σημασίας με της Κυριακής, αφού αντίπαλος των «κυανοκίτρινων» θα είναι ο Πανιώνιος.

Τέλος, υποχρεωμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, είναι η Λάρισα, που υποδέχεται την ΑΕΚ στο «AEL FC Arena». Άπαντες στη θεσσαλική ομάδα γνωρίζουν ότι οι ελπίδες ουσιαστικά έχουν «σβήσει» αρκετές αγωνιστικές πριν, όμως μαθηματικά μπορεί ακόμα να ελπίζει,  σε συνδυασμό βέβαια και με τα άλλα αποτελέσματα. Η ΑΕΛ έχει σίγουρα το πιο δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, αφού μετά την ΑΕΚ,  έρχεται στην Αθήνα για να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία των "έξι"

bathmologia

29η Αγωνιστική

Ηρακλής – ΠΑΟΚ

Πανιώνιος – Πανσερραϊκός

Κέρκυρα – Εργοτέλης

Λάρισα – ΑΕΚ

Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Αστέρας

30η Αγωνιστική

Ατρόμητος – Καβάλα

Αστέρας Τρ. – Πανιώνιος

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα

ΑΕΚ – Ηρακλής

Ολυμπιακός – Λάρισα




Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved