ΟΦΗ:  Ιταλικό ενδιαφέρον για τις μετοχές

ΟΦΗ: Ιταλικό ενδιαφέρον για τις μετοχές

Ιταλικό ενδιαφέρον, προέκυψε για τον ΟΦΗ. Η κατασκευαστική εταιρεία, από την Ιταλία η «CameGroup», φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ΟΦΗ!

Το ενδιαφέρον, προέκυψε μέσω του ΤΖενάρο Γκατούζο. Οι ιδιοκτήτες  της κατασκευαστικής εταιρείας είναι φίλοι με τον τεχνικό του ΟΦΗ. Εδώ και ένα μήνα, ο Γκατούζο, είναι σε επαφή με τους συμπατριώτες του, με σκοπό να αγοράσουν το ΟΦΗ.

Σύμφωνα  με πληροφορίες, άνθρωπος της CameGroup, Βρέθηκε στο Ηράκλειο και μίλησε με ανθρώπους της ομάδας, ενώ επισκέφτηκε και το προπονητικό κέντρο.

   Ο Κλαούντιο Μινγκέτι, ιταλός δικηγόρος, εκπροσωπώντας την GameGroup, έστειλε επίσημο έγγραφο ενδιαφέροντος με το οποίο ρωτάει ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος, ποια είναι η μετοχική σύνθεση της εταιρείας και με ποιον θα διαπραγματευτούν οι ενδιαφερόμενοι την αγορά της ΠΑΕ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται, οι Ιταλοί αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά, ενώ παράλληλα θα ζητήσουν να κάνουν και τον ανάλογο έλεγχο, στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Η Came Group, δραστηριοποιείται με την κατασκευή γηπέδων, θαλάσσιων πάρκων, κτιρίων και γενικά σε ότι έχει να κάνει με τις κατασκευές.

Μέσα στο στόχους της, είναι η κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, στην Κρήτη.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται σύντομα. Ο Μάνθος Πουλινάκης, δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει εμπόδιο, στην μεταβίβαση των μετοχών. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται. Σε αρκετές περιπτώσεις, μετά τον έλεγχο σε παρόμοιες περιπτώσεις ο αγοραστής έκανε πίσω καθώς είδε ότι τα χρέη είναι πολλαπλάσια από όσα αρχικά υπολόγιζε.   



ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός Aktor: Τα 11 +1 Final-4 του “τριφυλλιού”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved