ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 3-0 (photos)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 3-0 (photos)

Με… υπογραφή Τσάβες, που πέτυχε δυο γκολ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε άνετα το τρίποντο απέναντι στους Κρητικούς για την 12η αγωνιστική της Super League

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 3-0 κι έφτασε τους 16 βαθμούς συνεχίζοντας την αξιόλογη πορεία του καθώς στα τελευταία 5 ματς μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία. Στον αντίποδα, οι Κρητικοί έμειναν στους 10 και παραμένουν σε… απόσταση βολής από την «επικίνδυνη ζώνη».

Τσάβες rules

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» τέταρτο ο ΠΑΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων δείχνοντας να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του Γκατούζο. Ωστόσο, η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων δεν μετουσιωνόταν σε φάσεις και η πρώτη καλή στιγμή για τους Ηπειρώτες ήρθε στο 30’ που κατάφεραν μάλιστα να ανοίξουν και το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ του Ίλιτς ο Λόρια έδιωξε προσωρινά αλλά ο Τσάβες από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η «απάντηση» από πλευράς ΟΦΗ ήρθε 5 λεπτά αργότερα με τον Μιλιάζες να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Προς το τέλος του πρώτο μέρους το ματς πήρε πιο γρήγορο ρυθμό με τους γηπεδούχους να «απειλούν» στο 40’ όταν ο Τσάβες έκανε το σουτ από δεξιά και ο Λόρια έδιωξε με δυσκολία. Τελικά, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ όταν στο 44’ ο Ακόστα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ραζάκ και ο Τσάβες από το σημείο του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Λόρια.

Στο… ρελαντί ο ΠΑΣ

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε να προσφέρει πολλές «συγκινήσεις». Η υπεροχή των γηπεδούχων αλλά και το υπέρ τους 2-0 δεν άφηναν πολλά περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΗ η εικόνα του οποίου δεν έδειχνε πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πάντα εκδηλωτικός Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα των παικτών του.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο γκολ όταν στο 62’ ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Λόρια, έκανε το πλασέ, αλλά ο δεύτερους του είπε «όχι», διατηρώντας όσο μπορούσε την ομάδα του μέσα στο ματς, τουλάχιστον θεωρητικά. Εν τέλει, με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να απειλήσει σε κανένα σημείο του ματς, ήρθε ακόμη ένα γκολ για τους γηπεδούχους όταν στο 86’ ο Αντελέγιε ανέτρεψε στην περιοχή τον Γιάκο και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ίλιτς που δεν αστόχησε για το τελικό 3-0.

Κορυφαίος του αγώνα

Η συμβολή του στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καθοριστική καθώς «φρόντισε» με δυο δικά του γκολ να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο λόγος φυσικά για τον Τσάβες που επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα ματς τον ηγετικό του ρόλο στον ΠΑΣ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (73' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (79' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες (69' Χαρίσης), Λίλα

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (46' Πετρόπουλος), Ραζάκ, Φερνάντεθ (67' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος (56' Κουτσιανικούλης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

Θυμηθείτε την εξέλιξη του live, ΕΔΩ



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved