Πλάνα ενδεκάδας

Πλάνα ενδεκάδας

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Γιώργος Δώνης σχετικά με τη σύσταση της ενδεκάδας για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σαρμιέντο και Ολιβέιρα, ενώ όσον αφορά τους Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και Γιάννη Σκόνδρα προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση. O Μάρεκ Σαγκανόφσκι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και αύριο θα δοκιμάσει να μπει κανονικά, χωρίς ωστόσο να εκφράζονται ανησυχίες για την συμμετοχή του.

Αυτός που εμφανίζεται επικρατέστερος να πάρει τη θέση του Ολιβέιρα στο κέντρο της άμυνας, είναι ο Μελισσάς, αφού έχει προτιμηθεί και σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν (όπως και στον ημιτελικό Κυπέλλου στον Βόλο), ωστόσο τη φανέλα βασικού διεκδικεί με αξιώσεις και ο Σαμπού που εν αντιθέσει με τον Έλληνα άσο, το κέντρο της άμυνας είναι η φυσική του θέση.

Παρά τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Δώνη να «φορτώνει» το κέντρο κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ελέω και της απουσίας Ιμπαγάσα, ο 42χρονος προπονητής δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει το 4-3-3, με τη θέση του Σαρμιέντο μπροστά από το αμυντικό χαφ  (Νεμπεγλέρας) και δίπλα στον Σφακιανάκη, να την παίρνει ο Τάτος.

Όσον αφορά τους τρεις τις επίθεσης, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Μπρίτο, Σαγκανόφσκι να αγωνίζονται στα άκρα και τον Καμαρά να παίρνει θέση στην κορυφή.

Στο μυαλό του Γιώργου Δώνη ωστόσο, υπάρχει και η σκέψη να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Ηλίας Αναστασάκος. Σε αυτήν την περίπτωση ο Καμαρά θα μείνει στον πάγκο αφού κοινό μυστικό αποτελεί πως ο Σενεγαλέζος δεν είναι και πολύ προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα, ώστε να αγωνιστεί στα άκρα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να αγωνιστούν και οι δυο, με τον Καμαρά τότε να παίρνει σίγουρα θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, ώστε να μην πέσει πάνω στον Τοροσίδη, το μαρκάρισμα του οποίου τότε ενδεχομένως να δημιουργούσε πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πλάνα του Γιώργου Δώνη θα αποσαφηνιστούν στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του Περιστερίου.

Τέλος αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Γιάννη Καραλή, Θανάση Καραγκούνη, Αντώνη Αθανασίου και Παναγιώτη Μπάλλα βρέθηκε σήμερα στο 11ο Λύκειο Περιστερίου που φοιτούν 18 ποδοσφαιριστές των Υποδομών του συλλόγου. Οι παίκτες του Ατρόμητου μοίρασαν εισιτήρια και κάλεσαν τους μαθητές να παρακολουθήσουν από τη μαθητική-οικογενειακή κερκίδα το σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό.



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved