Αναστασίου: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο» (video)

Αναστασίου: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο» (video)

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υποστήριξε πως κρατάει τα θετικά από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι «πράσινοι» είχαν καλή εικόνα με επιθετική φιλοσοφία, ενώ τόνισε πως το «πείραμα» με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεν λειτούργησε όπως ο ίδιος θα περίμενε.

Ακόμα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, λέγοντας πως περιμένει από τον ίδιο να είναι ένας παίκτης που θα δουλέψει για την ομάδα, ενώ για τον Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως ακόμα χρειάζεται ρυθμό.

«Ήταν μια προπόνηση, ένα φιλικό στο οποίο θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα. Επειδή δεν είχαμε τον Σίλντενφελντ από την αρχή, είχαμε τα προκριματικά με τη Σταντάρ και στη συνέχεια είχαμε στο πλάνο να δουλέψουμε με τρεις αμυντικούς κάποια στιγμή. Στη συνέχεια ο παίκτης πήγε με την Εθνική και ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε όπως θέλαμε», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών.

«Το είχαμε σαν σκέψη ότι μπορεί. Θα εξαρτηθεί το τι θα κάνει η Ντιναμό στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακού. Ήθελα να το δω σαν λειτουργία πως είναι», απάντησε σχετικά, ενώ για το αν λειτούργησε, υπογράμμισε: «Δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Για αυτό είναι τα φιλικά, για αυτό είναι η προπόνηση, για να δούμε κάποια πράγματα. Νομίζω είναι πολύ ενδιαφέροντα όσα είδαμε».

Για τη βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με επιθετική σκέψη. Στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε με τη μπάλα πίσω για ασφάλεια. Πίσω και παράλληλα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καθαρά μπροστά, το παιχνίδι μας, κι εκεί φάνηκε η διαφορά. Όταν κάνουμε το παιχνίδι μας είναι καλύτερα».

Σε ερώτηση για τον Νίνη, απάντησε: «Ο Σωτήρης είναι ένας παίκτης που τον ξέρω. Τον ξέρω καλά, έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, έχουμε συνεργαστεί. Το σημαντικό είναι αυτό που μπορεί και ξέρει, να το βγάλει στα παιχνίδια χωρίς άγχος. Να έχει ένα άγχος δημιουργικό, να είναι ένας παίκτης που θα δουλεύει για την ομάδα».

Ενώ για τον Μπερίσα, σχολίασε: «Ο Μπερίσα έδειξε ότι το έχει το γκολ μέσα στην περιοχή. Σε άλλες φάσεις έδειξε πως δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι ένα παιδί που προσπαθεί, είναι μια περίοδος που δουλεύει και ατομικά για να τον βελτιώσουμε. Είναι μια περίοδος έξι εβδομάδων και στο τέλος του μήνα θα κάνουμε μια επανεκτίμηση της κατάστασής του. Από τη στιγμή που είναι στην ομάδα και δουλεύει, θα εκτιμήσουμε και πάλι τη δουλειά που έχει κάνει τις τελευταίες έξι εβδομάδες να δούμε σε τί επίπεδο βρίσκεται».

Τέλος, για τον Μπεργκ και για την ομάδα γενικά, τόνισε: «Χρειάζεται ρυθμό. Νιώθει καλά, είναι σημαντικό που αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Το θετικό στην εικόνα μας ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που παίξαμε με επιθετική σκέψη, πρεσάραμε, είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλαγές παιχνιδιού. Σημειώσαμε δυο γκολ, είχαμε δυο δοκάρια, ένα ακυρωθέν γκολ και πέντε ευκαιρίες. Αυτό είναι που κρατάμε».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου από το Onsports TV

Αναστασίου: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο» (video)



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved