«Δεν μετανιώνω, αλλά ηρέμησα»

«Δεν μετανιώνω, αλλά ηρέμησα»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες, αναθεωρώντας τα όσα είχε πει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε στην ιστοσελίδα της «Equipe» και υποστήριξε ότι ναι μεν δε μετανιώνει για τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο τόνισε ότι έχει ηρεμήσει αρκετά και πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μόνο αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό.

«Αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω, αλλά αν δεν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό…», λέει με νόημα ο Τζιμπρίλ Σισέ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ

Τζιμπρίλ, πως νιώθεις μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό; «Είναι κρίμα επειδή μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Οι 13 βαθμοί δεν αντικατοπτρίζουν το επίπεδο μας. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε χαζούς βαθμούς απέναντι σε ομάδας ποιο αδύνατες από εμάς. Είμαι πολύ απογοητευμένος».

Είσαι αηδιασμένος από το ελληνικό πρωτάθλημα; «Γίνονται πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά. Για αυτό έκανα αυτές τις δηλώσεις. Έκαναν πολύ θόρυβο, είχε μελετηθεί, ακούστηκε και πιστεύω πως είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήθελα οι άνθρωποι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Από τότε έχω δει μια μικρή αλλαγή, ιδιαίτερα από την συμπεριφορά των φιλάθλων των άλλων ομάδων αλλά και των δικών μας. Αυτό είναι καλό».

Έκανες μια μήνυση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και αυτός μία εναντίον σου. Τι συνέβη; «Είναι στα χέρια τω αρχών η υπόθεση. Πως εξηγείται; Όχι, δεν θέλω να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους.

Είπες πως θες να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Είναι ακόμα μέσα στις προθέσεις σου; «Ναι και όχι. Αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω, αλλά αν δεν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό... Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θα παίξουμε στα play off και πάντα μπορούμε να πάρουμε μια θέση για το Champions League. Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει».

Μετάνιωσες που δεν έφυγες τον χειμώνα; Η Μπορντό για παράδειγμα ενδιαφέρθηκε για σένα... «Όχι, δεν το μετάνιωσα. Μελέτησα αυτή την πιθανότητα, αλλά πάντα είναι δύσκολο να αποχωρείς τον Δεκέμβρη και να πας σε μια ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί.Πάντως η Μπορντό δεν πληροί τις προϋποθέσεις που συναντάς στον Παναθηναϊκό».

Το ελληνικό πρωτάθλημα όμως δεν έχει τόση προβολή, σωστά; «Είναι αλήθεια. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση, δεν συζητιέται στη Γαλλία. Τα ΜΜΕ μερικές φορές μπορεί να σου προκαλούν ζημιά όμως είναι καλό να σε ξεχνάνε και κάποιες φορές. Για παράδειγμα εγώ πέρασα ήρεμα μετά το Μουντιάλ».

Μιλώντας για το Μουντιάλ, πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να γυρίσεις σελίδα; «Όχι, παραμένει ακόμα μια ανοικτή πληγή. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα τώρα, που μπορούν να γυρίσουν τη σελίδα. Για αυτό προσπαθώ κάθε μέρα κι εγώ αλλά το συγκεκριμένο παραμένει ένα σημάδι στην καριέρα μου».

Πιστεύεις ακόμα στην Εθνική Γαλλίας; «Φυσικά. Δεν τα παρατάω ποτέ. Η μέρα που θα συμβεί αυτό είναι όταν θα έχω αποσυρθεί, όχι νωρίτερα. Προς το παρόν περιμένω. Πάντως, δεν έχω επαφή με το τιμ, λέω στον εαυτό μου πως αν παίξω καλά σε έναν σύλλογο του χρόνου ή κάνουμε με τον Παναθηναϊκό μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».

Πως είδες την επιστροφή των Πατρίς Εβρά, Ερικ Αμπιντάλ και Φρανκ Ριμπερί; «Ήμουν χαρούμενος για αυτούς γιατί τους αρέσει η ομάδα της Γαλλίας και έκαναν τα πάντα για να γυρίσουν. Τώρα για μένα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δε θα πω ποτέ ‘γιατί όχι εγώ;’. Δε θεωρώ ότι με έχουν αποκλείσει».

Έχεις κάτι να ζηλέψεις από τους επιθετικούς που καλεί ο Λοράν Μπλαν; «Όχι. Ακόμα κι αν είναι καλοί επιθετικοί θεωρώ ότι έχω ένα χαρτί ακόμα να παίξω. Με ξέρετε. Έχω ατσάλινο χαρακτήρα».

Ακούγεται πως σε θέλει η Λάτσιο. Πώς σου φαίνεται το ιταλικό πρωτάθλημα; «Για τη Λάτσιο έχω ακούσει, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω αν είναι αλήθεια ή όχι. Μετά τις επιθυμίες μου, θα ήθελα να πάω στην Αγγλία ή τη Γερμανία. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλά γκολ. Αυτό μου ταιριάζει».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved