Κέρκυρα – Παναιτωλικός 1-2 (photos)

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 1-2 (photos)

Μπορεί να… αγχώθηκε στο φινάλε αλλά ο Τίτορμος έφυγε από το νησί των Φαίακων με τους τρεις βαθμούς, χάρη στα τέρματα των Βιγιαφάνες και Κάπελ

«Χτυπώντας» δυο φορές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (16’, 20’), ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει το «διπλό» απέναντι στην Κέρκυρα. Οι Αγρινιώτες είχαν και δυο δοκάρια με τον Κέβιν και τον Μαρτίνες, ενώ οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως μείωσαν λίγο πριν τη φινάλε, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

kerku-panai1

4λεπτο «φωτιά»

Μπορεί η Κέρκυρα, με τον «αέρα» του γηπεδούχου, να μπήκε καλύτερα στο ματς πιέζοντας την άμυνα του Παναιτωλικού στο πρώτο 10λεπτο, αλλά οι δυσκολίες πέρασαν χωρίς… απώλειες για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, οι παίκτες του Μάκη Χάβου κατάφεραν στις πρώτες δυο αξιόλογες «επισκέψεις» τους στα καρέ του Σέτκους να πετύχουν ισάριθμα τέρματα.

Συγκεκριμένα, στο 16’ ο Φωτάκης έκανε το σουτ, ο Κέβιν έβαλε την προβολή με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και ο Βιγιαφάνες από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Οι Αγρινιώτες πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ευτύχησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 20’ με τον Κάπελ με κοντινό πλασέ να «νικάει» για δεύτερη φορά τον πορτιέρο των Φαιάκων. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα και ο Τίτορμος βρέθηκε μια «ανάσα» από το τρίτο γκολ όταν στο 21’ ο Άλβες από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Ωστόσο, από το 25’ και μετά οι παίκτες του Γρηγορίου κατάφεραν σταδιακά να κρατήσουν την μπάλα, να συνέλθουν από τα 2 γρήγορα τέρματα που δέχτηκαν και να ψάξουν διαδρόμους προς τα καρέ του Ράφαελ. Ενδεικτικό της εικόνας των Φαιάκων είναι πως η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 32’ με τον Κόντο να κάνει το σουτ από πλάγια αριστερά και τον πορτιέρο των Αγρινιωτών να απομακρύνει δύσκολα. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους καθώς οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ του Παναιτωλικού.

kerku-panai2

Αγχώθηκαν οι Αγρινιώτες

Έχοντας το υπέρ τους 2-0 οι παίκτες του Μάκη Χάβου έκαναν διαχείριση του αγώνα διατηρώντας χωρίς δυσκολία τους «κινδύνους» μακριά από τα καρέ του Ράφαελ. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά η πρωτοβουλία τους ήταν «φλύαρη» καθώς δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία των Αγρινιωτών.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ όταν στο 66’ οι Μαρτίνες και Καπέλ «νικήθηκαν» από το δοκάρι και τον Σέτκους αντίστοιχα. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Χάβου έδωσαν χώρο στην Κέρκυρα περιμένοντας να… χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Χωρίς «συγκινήσεις» λοιπόν το ματς έφτασε στο 84’ όπου ο Γκόμες έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και μείωσε σε 2-1 δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς που έδειχνε να κυλάει… σβηστό για το σφύριγμα της λήξης. Όμως, οι παίκτες του Γρηγορίου δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο και έφυγαν ηττημένοι από το ματς, με τους Αγρινιώτες να πανηγυρίζουν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο.

lucas

Κορυφαίος του αγώνα

Πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και όντας ένας διαρκής «κίνδυνος» για τα καρέ του Σέτκους, ο Βιγιαφάνες κατάφερε να ξεχωρίσει και να συμβάλλει αποφασιστικά στο πρώτο φετινό «διπλό» του Παναιτωλικού

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός (72' Καϊκούτ), Ρόχας (46' Ζορμπάς), Ανδρεόπουλος (46' Ναγιάρ), Μαρκόφσκι, Κοντός, Χαβίτο

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχεράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Καπέλ (74' Καλογέρης), Βιγιαφάνες 980' Κουτρομάνος), Άλβες (67' Βασιλείου)

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 1-2 (photos)

{livechat}1271516{/livechat}


Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved