ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 0-0 (photos)

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 0-0 (photos)

Η ΑΕΛ Καλλονής κι ο Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς το οποίο σημαδεύτηκε από τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, τα νεύρα και τα παράπονα για τον διαιτητή Δασκαλόπουλο - Απομακρύνθηκε από τον πάγκο ο Ματζουράκης στο πρώτο ημίχρονο

Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να μην ηττηθεί, ως τώρα, στην έδρα της Καλλονής έγινε ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον «Ταρλά», αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία σε κάποιες φάσεις να «κλέψουν» το ματς αλλά δεν βρήκαν στόχο. Εξαιρετικός ήταν ο Σηφάκης που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις το «μηδέν» με τις επεμβάσεις του, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου, για ένα πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε στον Λεοζίνιο σε μαρκάρισμα του Κώτσιου.

Τα… νεύρα, πάντως, και η ένταση κυριάρχησαν από το πρώτο ημίχρονο στον «Ταρλά», με τον Γιάννη Ματζουράκη να απομακρύνεται από τον πάγκο του λόγω διαμαρτυριών. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξω φρενών με τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος εκτός του πέναλτι που δεν έδωσε έκανε λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων, και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να φύγει από τον πάγκο του. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Λεβαδειακό, ο οποίος έφτασε στους 7 βαθμούς αποφεύγοντας την ήττα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Καλλονή από την πλευρά της, πήγε στους 15 βαθμούς, όντας μόνη τέταρτη πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης που έχει 14.

1166079

Στην… τσίτα από την αρχή

Το ματς στον Ταρλά ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παίζουν αρκετά νευρικά. Αυτό γρήγορα αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις των παικτών εντός του γηπέδου, αφού τα σκληρά μαρκαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν εκατέρωθεν. Ο Λεβαδειακός φαινόταν πιο κινητικός αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε η Καλλονή, με το σουτ του Μανούσου να αναγκάζει σε μεγάλη επέμβαση τον Σηφάκη. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν για κάποιο γκολ, ωστόσο, δεν βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα της εστίας του Κρητικού γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Στο 34’ η Καλλονή ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Αντέτζο, με τον Δασκαλόπουλο να δείχνει σωστά το «παίζετε», και τον Ματζουράκη… να εκρήγνυται. Ο τεχνικός της Καλλονής, μάλιστα, απομακρύνθηκε από τον πάγκο του εν μέσω έντονων διαμαρτυριών. Από εκεί και πέρα, το ματς πήρε… φωτιά σε επίπεδο νεύρων, εντάσεων και διενέξεων αλλά όχι και σε παραγωγή φάσεων.

1166078

«Βράχος» η άμυνα

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλονή εμφανίστηκε σαφώς πιο καλή από τον Λεβαδειακό και είχε την υπεροχή στο ματς. Οι Βοιωτοί ωστόσο είχαν σε εξαιρετική βραδιά τους Πίντερ και Κώτσιο που «καθάρισαν» τις ψηλές μπαλιές, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Σηφάκης ήταν εκεί για να κάνει τις σωτήριες επεμβάσεις του και να κρατήσει το «μηδέν». Στο 82’, ωστόσο, η Καλλονή δικαιολογημένα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Λεοζίνιο από τον Κώτσιο, ε τον Δασκαλόπουλο να μην δείχνει ξανά την άσπρη βούλα.

Ο Λεβαδειακός στα τελευταία λεπτά, με την είσοδο του Μάντζιου, κράτησε τη μπάλα και προσπάθησε να βγάλει κάποιες κόντρες, με τον Βούκσεβιτς να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από τη στιγμή που ούτε αυτή η προσπάθεια κατέληξε στα δίχτυα, το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.

1161266

Ο κορυφαίος του αγώνα

Από τη στιγμή που το 0-0 σημάδεψε το ματς της Καλλονής με τον Λεβαδειακό, ο τερματοφύλακας που είχε την περισσότερη… δουλειά αυτόματα είναι και ο καλύτερος, καθώς κράτησε το «μηδέν». Ο Μιχάλης Σηφάκης έκανε σημαντικές επεμβάσεις και διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ έδωσε σωστές κατευθύνσεις στην άμυνά του έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στην πίεση της Καλλονής.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Κεϊτά (73΄ Στεφάνοβιτς), Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (76΄ Αγρίτης), Χουάνμα (85΄ Κύπρου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (50΄ Νικολακάκης), Μαχαίρας, Κώτσιος, Ζίτο, Κονέ, Σάντσες, Πιντέρ, Ορτέγκα (62΄ Βούκσεβιτς), Μπορνταγκαράι, Σοτέλο (84΄ Μάντζιος)

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 0-0 (photos)

{livechat}1271196{/livechat}


ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved