«Να σκοράρουμε γρήγορα»

«Να σκοράρουμε γρήγορα»

Ο Κάρλος Τόχα, με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, τόνισε την κρισιμότητα του αγώνα με αντίπαλο με τον Ολυμπιακό Βόλου (10/4 19:00), ενώ παράλληλα μίλησε και για τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.

Ένα γρήγορο γκολ, κατά την άποψη του Κολομβιανού μέσου του Άρη, θα είναι αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα στο ματς της Κυριακής, προκειμένου οι «κίτρινοι» να φτάσουν στη πολυπόθητη νίκη που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι των play off.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Τόχα στον «ΑΡΗΣ FM»:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου (10/4, 19.00) είναι πολύ κρίσιμος για μας καθώς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια πετυχαίνοντας τρεις νίκες συνεχόμενες οι οποίες ήρθαν με ανατροπή. Νομίζω ότι όλα θα κριθούν στο πάθος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι ώστε να φτάσουμε στη νίκη» είχε αρχικά ο Κολομβιανός και συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η ομάδα φέτος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και μπαίνει με την ίδια όρεξη σε κάθε ματς. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είχαμε τύχη, πράγμα το οποίο μας στοίχησε. Ο τελευταίος αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν ο καλύτερος, όμως η ομάδα έδειξε θέληση χαρακτήρα και νίκησε. Η τύχη άρχισε πια να μας ευνοεί και το σημαντικότερο είναι ότι το παλέψαμε μέχρι τέλους και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και να κερδίσουμε».

Για τον τεχνικό της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, είπε: «Ο ερχομός του μας βοήθησε πολύ. Είναι σπουδαίος άνθρωπος αλλά και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Έχει προσφέρει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές και μας βοηθάει πολύ από τον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων. Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν φανεί και στο γήπεδο. Θα επιδιώξουμε τις καλύτερες πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».

Αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (10/4) υποστήριξε: «Ένα γρήγορο γκολ στον αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό για μας αφού θα επηρεάσει εμάς θετικά και τον αντίπαλο αρνητικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα ενώ εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να σπαταλήσει χρόνο, όμως ακόμα και να μην έρθει ένα γρήγορο γκολ, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να βρούμε τους χώρους και τον κατάλληλο χρόνο για να πετύχουμε ένα γκολ».

Το γήπεδο μας το έχουμε συνηθίσει πάντα γεμάτο από κόσμο. Οι φίλαθλοί μας είναι πάντα έτοιμοι να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς όμως θα πρέπει όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί οι αγώνες κρίνονται κυρίως από τους ποδοσφαιριστές».

Τέλος, ο Κάρλος Τόχα, μίλησε για τη φετινή απόδοση της ομάδας που παρουσίασε πολλές αυξομειώσεις τονίζοντας: « Δεν είναι και πολύ εύκολο να δώσω εξήγηση πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τομείς οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας, η οποία όμως φέτος είχε κατάφερε να αποδείξει αρκετά πράγματα. Σε κάποιες στιγμές της χρονιά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά σε άλλα απλά δεν είχαμε τύχη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα θέλαμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Άρη και να δείχνουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved