ΠΑΟΚ: Εισιτήρια με Φιορεντίνα για… όλους

ΠΑΟΚ: Εισιτήρια με Φιορεντίνα για… όλους

Στην διάθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν είναι κάτοικοι εισιτηρίων διαρκείας θα τεθούν από το πρωί του Σαββάτου (1/11) τα «μαγικά χαρτάκια» για τον εκτός έδρας αγώνα με την Φιορεντίνα.

Όπως ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος» τα εισιτήρια που τιμώνται 17 και 90 ευρώ θα είναι στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας και… προορίζονται για όλους τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μια και την Παρασκευή (31/10) έληξε η προθεσμία για τους κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 01 Νοεμβρίου 2014 από τις 15:00, δηλαδή μετά τη λήξη της προθεσμίας για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων ACF FIORENTINA –ΠΑΟΚ για τους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων. Το ωράριο λειτουργίας του εκδοτηρίου θα παραταθεί το Σάββατο 01.11.2014 έως τις 20:00 ενώ τη Δευτέρα 03.11.2014 και την Τρίτη 04.11.2014 τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν 9:00- 17:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

* First category tickets: 90€
* Fans gate tickets: 17€

Όσον αφορά τους φιλάθλους της ομάδας που διαμένουν στο εξωτερικό ή δεν μπορούν να προσέλθουν στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας και θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στη Φλωρεντία, θα πρέπει να αποστείλουν e- mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση fiorentina@paokfc.gr,  μέχρι και την Τρίτη 04.11.2014 στις 17:00 έτσι ώστε να μπορέσουν να διασφαλίσουν το εισιτήριο του αγώνα σε περίπτωση διαθεσιμότητας.

Στο e-mail θα πρέπει να επισυνάψουν σε φωτογραφία είτε την ταυτότητα είτε το διαβατήριό τους και να αναφέρουν τηλέφωνο επικοινωνίας. Όσον αφορά τη διαδικασία παραλαβής εισιτηρίων θα ειδοποιηθούν με απαντητικό mail. Να διευκρινίσουμε ότι θα τηρηθεί  αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων εισιτηρίων.

Βάσει της ιταλικής νομοθεσίας και των όρων χρήσης εισιτηρίων της Φιορεντίνα για την διάθεση και τον έλεγχο των εισιτηρίων, οφείλουμε εκ των προτέρων να διευκρινίσουμε τα εξής:

- H αγορά του εισιτηρίου προϋποθέτει την επίδειξη ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου και θα συνοδεύεται από τη συμπλήρωση μιας υπεύθυνης δήλωσης κατά την οποία ο φίλαθλος δηλώνει ότι παραλαμβάνει το εισιτήριο του αγώνα για ιδιωτική χρήση και δεν θα το μεταβιβάσει σε τρίτο πρόσωπο. Σύμφωνα με την Ιταλική νομοθεσία τα δηλωθέντα στοιχεία του φιλάθλου θα δοθούν στην αντίπαλη ομάδα προκείμενου αφενός να γίνεται ταυτοποίηση του εισιτηρίου κατά την είσοδο του φιλάθλου στο γήπεδο της Φιορεντίνα ταυτόχρονα με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και αφετέρου να ενεργοποιηθούν στη βάση δεδομένων των εισιτηρίων της αντίπαλης ομάδας. Σε περίπτωση άρνησης του φιλάθλου, η γηπεδούχος ομάδα έχει το δικαίωμα να μην του επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε φέρει καμία ευθύνη και ως εκ τούτου δεν επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου είτε από τη διοργανώτρια ομάδα είτε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να συμπληρώσει μια λίστα όπως η ακόλουθη και στην οποία θα αναγράφονται όλα τα εισιτήρια των φιλάθλων μας με τα στοιχεία τους. Η προαναφερόμενη λίστα θα πρέπει να παραδοθεί στην αντίπαλη ομάδα στις 5/11/2014 δηλαδή μια ημέρα νωρίτερα από τη διεξαγωγή του αγώνα. Η διοργανώτρια ομάδα ενεργοποιεί τα πωληθέντα εισιτήρια εισάγοντας τα στοιχεία της λίστας στη βάση δεδομένων της».



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved