ΠΑΟΚ: Παρέλαβαν βραβεία Κλάους και Ρατς (photos+videos)

ΠΑΟΚ: Παρέλαβαν βραβεία Κλάους και Ρατς (photos+videos)

Το... νταμπλ στα βραβεία της αγωνιστικής κατέκτησε ο ΠΑΟΚ με τους Αθανασιάδη και Ρατς και την Παρασκευή ήταν η μέρα των βραβεύσεων στην Τούμπα.

Ο Κλάους παρέλαβε το βραβείο για το Best Goal της 8ης αγωνιστικής για το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Βέροια και ο Ρατς τα πήρε…όλα. Συγκεκριμένα εκτός από το βραβείο του MVP της 8ης αγωνιστικής το οποίο παρέλαβε από τη Superleague, στον Ρουμάνο άσο απονεμήθηκαν και τα βραβεία για το Best Goal και του MVP Σεπτεμβρίου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ευχαριστούμε τον Ρατς που ήρθε στην ώρα του και δεν μας έστησε καθόλου», ανέφερε αρχικά ο Αθανασιάδης αναφερόμενος στην ημίωρη καθυστέρηση του Ρατς και στη συνέχεια μίλησε για το γκολ που πέτυχε και αρκετά άλλα.

Για την σύγκριση ανάμεσα στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και το παρόμοιο που σημείωσε απέναντι στον Άρη, πριν από δύο χρόνια: «Το γκολ με τον Άρη είναι πιο δύσκολο γιατί η μπάλα είναι πιο ψηλά. Όχι ότι με την Βέροια είναι εύκολο, κάθε άλλο. Ο Ρατς είναι πολύ καλός παίκτης, από την πρώτη μέρα μπήκε στο κλίμα της ομάδας, μακάρι να συνεχίσει τις ασίστ και προς άλλα παιδιά της ομάδας».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που ακολουθεί: «Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, αλλά έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την Κυριακή τη νίκη για να κάνουμε το επτά στα επτά».

Για το γεγονός ότι φέτος βγαίνει συχνά εκτός περιοχής: «Με βοηθάει και μου το ζητάει και ο προπονητής μου αυτό. Να βγαίνω, δηλαδή, από την περιοχή και να ανοίγω χώρο στους συμπαίκτες μου. Μέσα από την προπόνηση θα γίνομαι καλύτερος».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανατρέπει το αποτέλεσμα όταν μένει πίσω στο σκορ: «Εμείς θέλουμε να σημειώνουμε γρήγορα γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι από την αρχή. Πρέπει να συνηθίσουμε, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Πρέπει να παραμένουμε φρέσκοι».

Για το γκολ του Ρατς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το ζήλεψα, ήταν όμορφο και δύσκολο γκολ, ήταν στην κίνηση και είδε τον τερματοφύλακα που βγήκε. Ήταν ένα έξυπνο γκολ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο εξαρτάται, πλέον, από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Παραμένουμε μέσα στη διοργάνωση και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε σε έναν ακόμη τελικό. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε στα παιχνίδια που δίνουμε, δεν θα μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Ρατς, επισήμανε για τα πολλά βραβεία που παρέλαβε: «Τα βραβεία μπορεί να είναι προσωπικά αλλά είναι η απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας. Σίγουρα είναι σημαντικό και για εμένα καθώς δείχνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου, αλλά το καλύτερο είναι να πάρουμε το ομαδικό βραβείο στο τέλος της χρονιάς. Ίσως αυτό το βραβείο είναι μισό και του Κλάους καθώς η πάσα μου δεν ήταν και τέλεια ο Κλάους όμως κατάφερε να πετύχει το γκολ. Είναι ένας παίκτης που ανεβάζει την ομάδα και πρέπει και εμείς να τον βοηθάμε. Θα ήταν πολύ καλά να είμαστε κάθε σεζόν εδώ για να παίρνουμε βραβεία σημαίνει ότι θα κερδίζαμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στο Κύπελλο: «Σωματικά και πνευματικά πρέπει να ετοιμαζόμαστε γρήγορα για το επόμενο ματς. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα όμως πρέπει να συνηθίσουμε να το κάνουμε. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς». Όσον αφορά το ματς Κυπέλλου η διαφορά από το 1-0 και το 1-1 είναι μικρή ειδικά όταν μιλάμε για μία ολόκληρη σεζόν. Σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θέλει να κάνει παιχνίδι και να πετυχαίνει γκολ και νίκες».

Η βράβευση του Κλάους

Η βράβευση του Ρατς

 

ΠΑΟΚ: Παρέλαβαν βραβεία Κλάους και Ρατς (photos+videos)



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved