Μίτσελ: «Δίπλα μας στην πρώτη ομάδα τα παιδιά»

Μίτσελ: «Δίπλα μας στην πρώτη ομάδα τα παιδιά»

Σημαντική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για την πραγματοποίηση του Elite Group ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» προπόνησε για πρώτη φορά την Πέμπτη (30/10) παιδιά από τα τμήματα Κ16, Κ17 και Κ20 του συλλόγου, έπειτα από πρωτοβουλία της Ακαδημίας των Πειραιωτών και σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο Elite Group.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς, να δουλεύετε με τα παιδιά;

«Πολύ. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να δουλεύω με τα παιδιά. Είναι, επίσης, μία πολύ καλή κίνηση της ομάδας που θέλει να γίνεται αυτή η εκμάθηση και να είναι και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας δίπλα σε εμάς και στην πρώτη ομάδα».

Αυτό είναι και μία σημαντική εμπειρία για παιδιά…

«Σίγουρα, αλλά το σημαντικό είναι να καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Να έχουν πάντα σωστή συμπεριφορά, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι».

Θα το συνεχίσετε πιο συστηματικά;

«Ναι, είναι μία συμφωνία που είχαμε με την Ακαδημία. Ήταν μία ιδέα της Ακαδημίας. Μας φάνηκε πάρα πολύ καλή. Όταν θα λείπουν οι ποδοσφαιριστές μας και θα είναι με τις εθνικές ομάδες, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα παιδιά μαζί μας. Θα κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Με προπονητές από την πρώτη ομάδα και θέλουμε σιγά-σιγά να καταλάβουν το παιχνίδι της πρώτης ομάδας».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στα παιδιά των Ακαδημιών;

«Θα ήθελα να γίνει αυτή η ομάδα πιο ελληνική με το χρόνο. Οπότε θέλουμε να έχουμε παιδιά στην Ακαδημία που θα ανεβαίνουν σιγά-σιγά στην πρώτη ομάδα και να την κάνουμε πιο ελληνική την πρώτη ομάδα».

«Τιμή μας να δουλεύομε σε υψηλό επίπεδο»

Παράλληλα, δηλώσεις έκαναν και οι Άρντιτ Τόλι, Δημήτρης Νικολάου και Αντώνης Φουάσης για την πρώτη τους εμπειρία από το Elite Group. Αναλυτικά:

Πόσο σημαντική ήταν η σημερινή εμπειρία, να προπονηθείτε υπό τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;

Άρντιτ Τόλι: «Βέβαια, ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Πιστεύω όλα τα παιδιά δείξαμε ένα πολύ καλό εαυτό. Δείξαμε ότι δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις. Ήταν τιμή μας να δουλέψουμε σε ένα σκληρό επίπεδο. Να δούμε πως εργάζεται και η πρώτη ομάδα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έγινε αυτή η προπόνηση και ευχόμαστε να γίνεται στο μέλλον συχνά».

Τι κρατάτε από τα όσα έγιναν σήμερα και τις οδηγίες του κ. Μίτσελ;

Δημήτρης Νικολάου: «Κρατάμε ότι το επίπεδο στην μεγάλη ομάδα είναι πολύ σκληρό και γρήγορο, ώστε να δουλεύουμε και στις Ακαδημίες όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο της μεγάλης ομάδος και να καταφέρουμε να μπούμε μέσα στην πρώτη ομάδα».

Πόσο πολύ σας βοηθάει αυτό που έγινε σήμερα;

Αντώνης Φουάσης: «Σίγουρα μας βοηθάει γιατί είναι ένα τεράστιο κίνητρο, να γνωρίζουμε καινούρια πράγματα και να παίρνουμε μία ιδέα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας βοηθάει. Μας δείχνει τον τρόπο για να δουλέψουμε σκληρά. Κάτω το κεφάλι. Δουλειά και τίποτα άλλο! Είναι μία καλή βοήθεια».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved