Παναθηναϊκός: Μάρκους Μπεργκ, η επιστροφή! (videos+photos)

Παναθηναϊκός: Μάρκους Μπεργκ, η επιστροφή! (videos+photos)

Ο Μάρκους Μπεργκ για πρώτη φορά μετά από 68 ημέρες φόρεσε ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση κι είναι έτοιμος να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα... με γκολ.

Στις 24 Αυγούστου 2014, ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα, παίζοντας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στην έδρα των Βοιωτών. Ο Μάρκους Μπεργκ, τρεις μέρες νωρίτερα έχει κάνει «καρέ» στο 4-1 επί της Μίντιλαντ για τα play off του Europa League και δείχνει πως και φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Αναστασίου. Στο 55' του αγώνα ο Τόμας πετάει τον Μπεργκ κάτω, μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι Θάνος δεν δίνει το πέναλτι και το χειρότερο όλων, ήταν πως ο Σουηδός έμεινε στο χορτάρι...

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού παίρνει το «ΟΚ», μετά από ώρα με ευθύνη του ρέφερι, να μπει στον αγωνιστικό χώρο και η πρώτη διάγνωση είναι άκρως ανησυχητική. Πρόβλημα στην ωμοπλάτη για τον Μάρκους Μπεργκ, που φεύγει σφαδάζοντας με το φορείο. Η εξέλιξη, πέρα από το 1-1 που ήταν γκέλα για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, ακόμα χειρότερη. Ο Σουηδός φορ φεύγει με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο...

Η τελική διάγνωση, «παγώνει» στελέχη και φίλους της ομάδας. «Κάταγμα κλείδας», και ο Μάρκους Μπεργκ μένει στα... πιτς για περισσότερο από δυο μήνες! Μάλιστα, μετά την εγχείρηση στην οποία τον υπέβαλε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας, αποφασίστηκε πως ίσως χρειαστούν και τρεις μήνες για να επιστρέψει ο Μπεργκ στη δράση, με την πράσινη φανέλα.

Μετά την επέμβασή του, στις 27 Αυγούστου, ο Μπεργκ δηλώνει πως «θα γυρίσω δυνατός για τον κόσμο του Παναθηναϊκού». Άλλωστε, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του. Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της αποθεραπείας του, ήταν κι η επίσκεψη της Θύρας 13, που του χάρισε και τα γάντια της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού! Μετά από λίγα 24ωρα παραμονής στο σπίτι, ο Μπεργκ σαν γνήσιος επαγγελματίας άρχισε να πηγαίνει καθημερινά στο Κορωπί και να μετράει αντίστροφα.

bergmesa1

Ο 28χρονος Σουηδός, κατάφερε να... σπάσει όλα τα κοντέρ και να στείλει... στον κουβά τις προβλέψεις που μιλούσαν για 2,5 και 3 μήνες αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους! Στο διάστημα της αποθεραπείας του, ο Μπεργκ έκανε τα πάντα σωστά, δούλεψε πάρα πολύ στη φυσική του κατάσταση και βελτίωσε τομείς του παιχνιδιού του και του σώματός του, που ο ίδιος θεωρούσε πως χρειαζόταν να «ανεβάσει». Όπως έλεγε στους συμπαίκτες του και στο τιμ του Παναθηναϊκού, θα είναι ακόμα καλύτερος με την επιστροφή του στα γήπεδα!

Αν ήταν... στο χέρι του, μάλιστα, κι όχι του Αναστασίου και των γιατρών, ο Μπεργκ θα έθετε τον εαυτόν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ζήτησε άλλωστε να είναι στην αποστολή, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Πλέον, 68 ημέρες μετά τον τραυματισμό του, τα δύσκολα πέρασαν. Ο Μπεργκ έχασε 11 ματς του Παναθηναϊκού, στα οποία το «τριφύλλι» είχε μόνο πέντε νίκες και τεράστιο επιθετικό πρόβλημα. Πλέον, ο Σουηδός «killer» των 22 γκολ σε 34 ματς την περσινή σεζόν, είναι εδώ για να αρχίσει και πάλι να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ!

Στο ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, έγινε η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στην αγωνιστική δράση, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76' , στη θέση του Πέτριτς, και άπαντες περιμένουν και την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού, αφού το βασικότερο γρανάζι στη μηχανή του, είναι πια στη θέση του και γύρισε με γκολ, στο 84' του αγώνα, δείχνοντας πως ο... Killer Μπεργκ είναι και πάλι εδώ!

Ο Μπεργκ... πυγμάχος

{onsportsvideos}onSportsVideos/bergpygm.mp4{/onsportsvideos}

 

«Θα γυρίσω δυνατός...»

Welcome back, Marcus...

{onsportsvideos}onSportsVideos/OnsportsAllagiBerg1.mp4{/onsportsvideos}

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/OnsportsAllagiBerg2.mp4{/onsportsvideos}

Παναθηναϊκός: Μάρκους Μπεργκ, η επιστροφή! (videos+photos)



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved