Ατομικό Κόκε και Βανγκέλι

Ατομικό Κόκε και Βανγκέλι

Οι παίκτες του Αρη επέστρεψαν σήμερα (06/04) στις προπονήσεις με τον Ραούλ Μπομπαντίγια να μπαίνει στους κανονικούς ρυθμούς

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα (06/04) η προετοιμασία του Αρη για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/04) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν στις προπονήσεις. Το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι ότι οι Ραούλ Μπομπαντίγια και Κώστας Μενδρινός (είχε υποστεί μία διάταση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης) μπήκαν στους κανονικούς ρυθμούς χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, θέτοντας αμφότεροι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Όπως και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση, που τον κράτησε κλινήρη στην Λιθουανία.

Στον αντίποδα, ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, όπως και ο Κρίστι Βανγκέλι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Από εκεί και μετά, δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης ακολουθεί ο Μιχάλης Σηφάκης, ενώ ο Σάκης Πρίττας ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάρσι Νέτο εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρικάρντο Φατί και Νέρι Καστίγιο.
Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση.

Τους επέστησε την προσοχή

Ο Σάκης Τσιώλης πριν από την σημερινή προπόνηση, μιλώντας προς τους παίκτες, τους επέστησε την προσοχή εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας, τονίζοντας σε όλους τους τόνους την σημασία που έχει ο αγώνας για την επίτευξη του στόχου. Αλλωστε, ο καρδιτσιώτης τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους «ερυθρόλευκους».

Οι νεαροί διεθνείς

Η ΕΠΟ ενημέρωσε με έγγραφό της την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Γιώργου Κατίδη από την εθνική ομάδα Νέων για τα φιλικά παιχνίδια με το Μαυροβούνιο στις 12 και 14 Απριλίου. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα στις 11 Απριλίου και θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου.
Εξάλλου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Ντανίλο Περέιρα από την εθνική ομάδα U20 της χώρας του για προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 που θα διεξαχθεί στην Κολομβία. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την εθνική του στις 18 Απριλίου και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον Αρη στις 21 Απριλίου.

Η Κ-20 στο Χαριλάου

Τρεις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος των ομάδων Κ-20 και ο Αρης με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Νίκου Πασσιαλή θα αγωνιστεί το Σάββατο (09/04, 12:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φυσικά οι επικείμενοι πρωταθλητές έχουν ως στόχο να «σηκώσουν την κούπα» για να γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο των «κιτρίνων».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved