«Θα κερδίσει ο Άρης»

«Θα κερδίσει ο Άρης»

Την πεποίθησή του πως ο Άρης δεν θα δυσκολευτεί να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου στον ερχόμενο αγώνα για την 29η αγωνιστική της Super League, εξέφρασε ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ο πρώην επιθετικός των «κίτρινων» σε συνέντευξή του στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα, μίλησε για τις δύο ομάδες, τον Σάκη Τσιώλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τωρινή του ομάδα, τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεωνίδα Καμπάνταη:

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ, ανέφερε:

«Εγώ ήρθα στον Όφη με πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο. Είναι ένας πολύ μεγάλος  σύλλογος, με πολλά προβλήματα όμως τα τελευταία χρόνια τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν. Οι παίκτες ευτυχώς δεν τα έχουν στο μυαλό τους. Παίζουμε για την ομάδα και για τη φανέλα. Είμαι υγιής και χαίρομαι που μου δείχνει εμπιστοσύνη η διοίκηση και ο προπονητής.  Βοηθάω με όλες μου τι δυνάμεις και θέλω να πανηγυρίσω την άνοδο με την ομάδα».

Για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

«Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η ταχύτητα στο παιχνίδι της, οι πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις. Επίσης έχει πολύ καλή κατοχή κάτι που δίνει στην ομάδα τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ωραίες και ολοκληρωμένες αντεπιθέσεις».

Όσον αφορά τον Σάκη Τσιώλη ανέφερε:

«Όταν ήρθε στον ΑΡΗ, η ομάδα είχε μια από τις χειρότερες επιθέσεις του Πρωταθλήματος και ήταν σε μια θέση πολύ χαμηλή για την ιστορία του Συλλόγου.  Χρειάζεται χρόνο για να βγάλει την εικόνα που είχε στον Ολυμπιακό Βόλου. Θα το καταφέρει όμως γιατί έχει καλύτερο υλικό από ότι είχε στην ομάδα του Βόλου» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ένας προπονητής που ζει το παιχνίδι με τον δικό του τρόπο. Προσπαθεί  να δει τι δεν πάει καλά, τα  πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει η ομάδα και δεν διστάζει να κάνει αλλαγές ακόμα και στο σύστημα της ομάδας μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών στο παιχνίδι. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του. Διαβάζει πολύ καλά τον αγώνα κατά τη διάρκεια του. Επίσης μελετάει  πολύ καλά τις αντίπαλες ομάδες και σε αυτό τον βοηθάει σε σημαντικό βαθμό οι συνεργάτες που έχει».

Για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα προπονητή που έχει δοθεί από πολλούς στον τεχνικό του ΑΡΗ δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή βλέποντας τη εικόνα που αποδίδει στο γήπεδο ο ΑΡΗΣ και ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος του αξίζει δικαιωματικά Έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Βόλου την οποία είχε στις έξι πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος κάτι που είναι σπουδαίο. Αυτό πιστώνεται καθαρά στον προπονητή αλλά και στους ποδοσφαιριστές που αφομοιώνουν αυτά που τους λέει ο τεχνικός τους.
Το μεγαλύτερο προτέρημα του είναι που έρχεται πολύ κοντά με τον ποδοσφαιριστή. Τον κάνει να νιώθει άνετα και προσπαθεί να είναι δίπλα του στα προβλήματα και στις ανάγκες του».

Τέλος ο Λεωνίδας Καπάνταης ανέφερε σχετικά με τον αγώνα του ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Πιστεύω πως ο ΑΡΗΣ δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα νικήσει. Η ομάδα έχει τρομερή ψυχολογία. Χαρακτηριστικό είναι πως στον παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε και πήρε τη νίκη. Αυτά είναι χαρακτηριστικά του Σάκη Τσιώλη. Έχει περάσει την ψυχολογία του στους παίκτες. Θα δούμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved