Γκρανέρο: «Ψυχραιμία, μην προτρέχετε»

Γκρανέρο: «Ψυχραιμία, μην προτρέχετε»

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος για τις πρώτες 6 αγωνιστικές είναι η Βέροιά και ο προπονητής της «βασίλισσας του βορρά» Χοσε Γκρανέρο μίλησε για το εντυπωσιακό ξεκίνημα.

«Ήρεμα, ψυχραιμία, μην προτρέχετε», τρείς λέξεις ήταν αρκετές από τον Γκρανέρο για να καταλάβει κάποιος πως δεν πετάει στα σύννεφα, σε συνέντευξή του στην «Sportday». Ενώ για την περίπτωση συμμετοχής της Βέροιας στην Ευρώπη ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Είμαστε στις θέσεις για Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι έτοιμοι για Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι πως στόχος είναι η σωτηρία. Με αυτό ξεκινήσαμε και με αυτό συνεχίζουμε», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δουλεύουμε και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πάντα σε μία στιγμή. Σημασία δεν έχει πώς αρχίζει κάτι, αλλά πώς τελειώνει. Κυρίως στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι. Στην μπάλα οι διαφορές μεταξύ της επιτυχίας με την αποτυχίας είναι ελάχιστες. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Super League είπε: «Άλλα είχα ακούσει και άλλα βλέπω. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα. Οι θεωρητικά μεγάλοι δυσκολεύονται πολύ για να κερδίσουν. Αυτό είναι καλό. Το παραμικρό λάθος που θα κάνεις, μπορεί να το πληρώσεις. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Επειδή υποβιβάζονται τέσσερις, από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί εκεί που είσαι ψηλά, να βρεθείς χαμηλά».

Επίσης, ο Γκρανέρο μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει από την παραμονή του στην χώρα μας λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη. Μου αρέσει η Ελλάδα. Δεν την ήξερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή και τον κόσμο της. Απολαμβάνω την εμπειρία. Ο κόσμος μάς συμπαραστέκεται και δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής. Είναι πολύ "ζεστός"», εάν έχει επισκεφτεί άλλο μέρος της Ελλάδας είπε: «Έχω πάει και στη Θεσσαλονίκη, που μου αρέσει επίσης πολύ».

Τέλος, ο 51χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στις υποδομές της Βέροιας και τους στόχους που έχει για αυτές: «Έχω παίξει ποδόσφαιρο και έχω ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Βαλένθια. Πιστεύω στις ακαδημίες. Βλέπω το πρωτάθλημα της Κ-20. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Φυσικά και ασχολούμαστε με τις ακαδημίες. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μέσα στη χρονιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ξέρω πως σημασία έχει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να δείχνουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αυτό γίνεται μέχρι στιγμής»



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved