Τζαναβάρας: «Είχα φύγει άδικα από τη Νίκη»

Τζαναβάρας: «Είχα φύγει άδικα από τη Νίκη»

Στην ευεργετική επίδραση της διακοπής του πρωταθλήματος στάθηκε ο τεχνικός των «νεοφώτιστων» που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα

Επισημαίνοντας πως τον Δεκέμβριο του 2013 είχε φύγει άδικα από τη Νίκη Βόλου, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που βρίσκεται ξανά στον πάγκο των Θεσσαλών, τόνισε πως το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος έκανε καλό στους «νεοφώτιστους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το πώς ήρθε αυτή η νίκη για την Νίκη Βόλου: «Είμαστε τυχεροί γιατί υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος να συζητήσουμε, να δούμε τα προβλήματα και όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις. Ψάξαμε να βρούμε τα προβλήματα της ομάδας και στη συνέχεια λειτουργήσαμε αναλόγως. Το πρόβλημα ξεκινούσε από τον αγωνιστικό προσανατολισμό και έφτασε στην ψυχολογικά. Προσπαθήσαμε να τονώσουμε την ψυχολογία των παικτών, τη φυσική τους κατάσταση και δουλέψαμε στην τακτική. Θέλαμε να τους κάνουμε να νιώσουνε καλύτερα».

Για τον Ροτζέριο, ο οποίος έκανε την έκπληξη και είχε συνεργαστεί μαζί του και στον Αστέρα Τρίπολης: «Είχαμε συνεργαστεί και στον Αστέρα Τρίπολης, τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι αρκετά καλός παίκτης. Εμείς βλέπουμε τους παίκτες στις προπονήσεις και αποφασίζουμε».

Για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είχα φύγει τελείως άδικα από την ομάδα. Είχαμε κάνει μία πολύ καλή ομάδα πέρσι και έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έγιναν κάποια λάθη, ίσως και από εμένα, όλοι φταίμε σε ανάλογες καταστάσεις. Το μάρμαρο στις κρίσεις το πληρώνει ο προπονητής. Κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές έβαζαν πάνω τον εαυτό τους από την ομάδα και δεν έπρεπε να ξεφεύγουν από αυτό. Υπήρξε μία κρίση στα αποδυτήρια, ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα και πιστεύω ότι αυτό εκτιμήθηκε από τη διοίκηση και έτσι συνεργαστήκαμε ξανά. Έχουν μείνει μόνο τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη φιλοσοφία. Υπήρχαν έμπειροι παίκτες, που είχαν περάσει και από συλλόγους της Α’ Εθνικής. Είναι διαφορετική η κατάσταση, έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά που ήταν σε Κ-20, παιδιά που είχαν κάποιες παραστάσεις από Super League προσπαθούμε να τα δέσουμε, να βρούμε το κατάλληλο σχήμα για να είμαστε κάθε Κυριακή πιο ανταγωνιστικοί».

Για το γεγονός ότι το ρόστερ απαρτίζεται από αρκετά νεαρά παιδιά: «Η κατάσταση είναι δεδομένη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, μέσα από τις προπονήσεις. Κάθε μέρα είναι κέρδος για αυτά τα παιδιά, που πρέπει να κοιτούν και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όλοι ξέρουν, αλλά όλοι ελπίζουν ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Αν υπάρχουν κάποια κενά, θα κοιτάξουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση να βρούμε τις επιθυμητές λύσεις».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας: «Η διαφορά είναι μεγάλη. Υπάρχει άλλη ποιότητα. Κάθε κατηγορία έχει τη δική της ποιότητα και ταχύτητα. Σίγουρα θα πρέπει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να γίνει πιο γρήγορο, πιο δυνατό και να γίνει περισσότερο ελκυστικό για τον κόσμο. Εκτιμώ ότι θα γίνει ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρό μας και να έχουμε περισσότερο κόσμο στα γήπεδά μας».

Για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης: «Είναι χρόνια που έχω φύγει από τον Αστέρα Τρίπολης. Είχα δουλέψει δυόμιση χρόνια στην ομάδα, δύο ως βοηθός και μισό ως πρώτος προπονητής, και έφυγα το 2008. Πρόκειται για οργανωμένο σωματείο, κάνει σοβαρά βήματα και χτίζει μία ομάδα για το μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας. Τα χρήματα δεν σου δημιουργούν ομάδα. Ομάδα σου δημιουργούν η γνώση. Ο Αστέρας έχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ. Δεν παίρνει μόνο παίκτες, αλλά πουλάει. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί πάρα πολύ καλά».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved