Αναστασίου: «Να βγούμε πάλι νικητές»

Αναστασίου: «Να βγούμε πάλι νικητές»

Για περισσότερη από μία ώρα, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού είχαν συζήτηση στο Κορωπί κι ο Γιάννης Αναστασίου τους θύμισε πως μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να βγουν ξανά νικητές!

Πριν την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (20/10) οι παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν για περισσότερη από μία ώρα στα αποδυτήρια και εν συνεχεία στην αίθουσα προβολής βίντεο στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να συζητήσουν, να βρουν μια λύση για την έως τώρα εικόνα της ομάδας και πάνω απ’ όλα να αλλάξουν την ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εκεί άλλωστε εστιάζεται μεγάλο κομμάτι της εικόνας, σύμφωνα με όσους ζουν εκ των έσω το σύλλογο.

Αυτό προσπάθησε να αλλάξει κι ο προπονητής του «τριφυλλιού» με όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του. Ο Αναστασίου θύμισε στους «πράσινους» όσα κατάφεραν την περσινή σεζόν, την καλή εικόνα που είχαν και τους υπογράμμισε πως εξαρτάται από τους ίδιους και την απόδοσή τους, να αλλάξουν το κλίμα, να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και μέσα από τα θετικά αποτελέσματα να φέρουν ξανά τα χαμόγελα για το «τριφύλλι».

Άλλωστε, αυτό που προβλημάτισε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τον Αναστασίου, ήταν η εικόνα της ομάδας. Κι ο κόουτς του Παναθηναϊκού, μιλώντας στους παίκτες, τους εξήγησε πως ήδη υπάρχει αμφισβήτηση προς όλους. Συνεπώς, θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να καταφέρουν μέσα από την βελτίωση της εικόνας τους να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου!

«Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να φανούμε ομάδα, όπως το κάναμε και πέρσι σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα θα υπάρξει αμφισβήτηση. Ήδη υπάρχει μάλιστα. Εμείς έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένω χωρίς πολλά λόγια να το βγάλουμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε το restart. Έχουμε βιώσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου ενώ και οι παίκτες έδειξαν να είναι πολύ προβληματισμένοι με την κατάσταση και να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το βασικό ζήτημα που έχει διαπιστωθεί είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας. Μάλιστα, για το λόγο αυτό προβλήθηκαν στιγμιότυπα από διάφορα φετινά παιχνίδια με συγκεκριμένες φάσεις που δείχνουν πόσο λίγο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία. Πως μια λεπτομέρεια και μια αδράνεια μπορούν να σου ακυρώσουν όλη τη δουλειά και την προσπάθεια. Υπήρξαν και πολλά τετ α τετ του προπονητικού επιτελείου με ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί με τον καθένα ξεχωριστά τι είναι αυτό που φταίει.



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved