ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1 (video)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και προηγήθηκε 2-0, στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του δεν ήταν τόσο καλή αλλά κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα (2-1) και να παραμείνει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην πέμπτη του διαδοχική επιτυχία κι ανέβηκε στους 16 βαθμούς. Μάλιστα είναι μόνος πρώτος τρεις βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό κι έξι από τον Παναθηναϊκό. Για άλλη μία φορά ο Ράζβαν Ρατς έδειξε την κλάση του όχι μόνο στο γκολ που πέτυχε, αλλά με τη γενικότερη απόδοσή του, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αυστηρής αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ.

Στον αντίποδα, ο Σα Πίντο είδε την ομάδα του να παρουσιάζει τραγική εικόνα στο πρώτο μέρος, χωρίς να έχει ούτε μία τελική στα 45 λεπτά. Κάπως έτσι δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι του Πορτογάλου στον πάγκο του Ατρόμητου.

paokara2

Η εξέλιξη του αγώνα

Μία από τις φετινές... συνήθειες του ΠΑΟΚ είναι να ξεκινάει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων. Αυτό συνέβη και απέναντι στον Ατρόμητο. Βέβαια μέχρι το 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι δεν είχαν δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία, αλλά από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ στο 27' το γήπεδο... κατηφόρισε. Ο Τζιόλης σε αυτό το λεπτό έδωσε την μπάλα για τον Κάτσε, ο τελευταίος πραγματοποίησε ένα αδύναμο συρτό σουτ με το αριστερό και ο Λουίτζι Τσέναμο υπολόγισε λάθος. Το αποτέλεσμα ήταν η μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του και να πάει σιγά - σιγά στο βάθος της εστίας του Ιταλού πορτιέρο. Τρία λεπτά αργότερα ο Τζιόλης έκανε μία μπαλιά 40 μέτρων και ο Ρατς από τη γραμμή της περιοχής με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Και σε αυτό το γκολ, μεγάλη ευθύνη φέρει ο Τσέναμο. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει σκοράρει ξανά, αλλά δεν τα κατάφερε.

1158781

Στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες εμφανίστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο, καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο τους μίλησε στο ημίχρονο, προσπαθώντας να ανεβάσει την ψυχολογία τους. Στο 61' η αλλαγή του Πορτογάλου, ο Φώτης Γεωργίου γύρισε όμορφα την μπάλα παράλληλα με την εστία και ο επερχόμενος Χαβιέρ Ούμπιντες με προβολή έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενος στη διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος. Ένα τέταρτο αργότερα (76') ο Μιγκέλ Βίτορ είδε τη δεύτερη κίτρινη του Σιδηρόπουλου για ένα μαρκάρισμα στον Ναπολεόνι με την απόφαση πάντως να κρίνεται αυστηρή, καθώς ναι μεν ήταν φάουλ, αλλά όχι τόσο σκληρό για να δοθεί κάρτα. 

Το άγχος στην Τούμπα είχε αυξηθεί τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον Σαλπιγγίδη να αστοχεί σε κενή εστία περίπου δέκα λεπτά πριν τη λήξη και να χάνει την ευκαιρία να «καθαρίσει» οριστικά το ματς. Το τελευταίο σφύριγμα του Ροδίτη ρέφερι βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή και μόνο πρώτο για δεύτερη σερί αγωνιστική. 

KORUFAIOS

Ο κορυφαίος του αγώνα

Είναι με διαφορά ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο σκόραρε ξανά και μάλιστα με κεφαλιά! Εκτός από το γεγονός πάντως ότι σκόραρε, ήταν εντυπωσιακός σε όλο το παιχνίδι, τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Αν δεν ήταν ο Ράζβαν Ρατς, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα ήταν αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ του αγώνα:

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PAOK_ATROMHTOS_191014.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE του Onsports.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1 (video)



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved