Βέροια – Λεβαδειακός 2-1 (video+photos)

Βέροια – Λεβαδειακός 2-1 (video+photos)

Κάνοντας το 4 στα 4 στην έδρα της η «βασίλισσα του Βορρά» συνεχίζει ακάθεκτη την… ξέφρενη πορεία της στη Super League

Το… τρένο της Βέροιας δείχνει να μην έχει φρένα καθώς οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο κατάφεραν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Λεβαδειακού για την 7η αγωνιστική της Super League. Η «βασίλισσα του Βορρά» υποδέχτηκε τους Βοιωτούς και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κάνοντας το 4 στα 4 στην έδρα της. Σκόρερ για τους νικητές οι Μπατιόν και Ντουμίτρου, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σοτέλο.

mesa1 copy

Πεντάλεπτο «φωτιά»

Με την Βέροια να έχει την πρωτοβουλία από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε το μαρς στην Ημαθία, όπου ο Λεβαδειακός είχε δώσει χώρο στους γηπεδούχους ψάχνοντας να… χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Ο καλός ρυθμός που είχε το ματς δεν άργησε να φέρει και γκολ καθώς στο 22’ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπατιόν όντας αμαρκάριστος στην περιοχή πήρε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν στο 25’ ο Τομάς δεν συνεννοήθηκε με τον Σηφάκη και έδωσε την ευκαιρία στον Ντουμίτρου να κάνει το 2-0 πλασάροντας σε κενή εστία.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να τα χάνουν καθώς στο 26’ ο Μπορνταγκαράι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σοτέλο από κοντά μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία και «απείλησαν» με Καλτσά και Κάμπορα στο 39’ και το 43’ αντίστοιχα, ενώ ο Μπορνταγκαράι στις καθυστερήσεις είδε τον Καντιμοίρη να αποσοβεί ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.

mesa2 copy copy copy

Έπεσε ο ρυθμός, άντεξε η Βέροια

Αντίθετη εικόνα από το πρώτο 45λεπτο είχε η επανάληψη στο γήπεδο της Βέροιας καθώς οι γηπεδούχοι… κατέβασαν ταχύτητα και έκαναν ουσιαστικά διαχείριση του υπέρ τους 2-1, ενώ ο Λεβαδειακός προσπάθησε κυρίως στα τελευταία λεπτά να πιέσει για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Βάσκες στο 71’ και πέρασε λίγο άουτ.

Στον αντίποδα, οι Βοιωτοί όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και ενέτειναν την πίεσή τους στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 82’ λοιπόν μετά από πάσα του Τομάς έκανε το γυριστό στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Επίσης, 3 λεπτά αργότερα ο Μάντζιος δεν έκανε το πλασέ όπως θα ήθελε και ο Καντιμοίρης μπλόκαρε εύκολα, ενώ στις καθυστερήσεις ο πρώτος έκανε την κεφαλιά και είδε τον πορτιέρο της Βέροιας να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ, με το 2-1 να μένει ως τη λήξη.

mesa3 copy

Κορυφαίος του αγώνα

Πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ σε 6 αγώνες ο Ντουμίτρου αναδεικνύεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές της Βέροιας στη φετινή της πορεία και κάνοντας το 2-0 στο 25’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη επί του Λεβαδειακού. Συνεπώς μπορεί να ειπωθεί πως δίκαια κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου του ματς, αν και ο Καντιμοίρης με τις επεμβάσεις του μπορεί να τον… κοντράρει επάξια.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46' Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56' Γεωργιάδης), Καλτσάς, Κάμπορα (65' Κατίδης)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμεζ (68' Ορτέγκα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87' Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78' Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες

Βέροια – Λεβαδειακός 2-1 (video+photos)



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved