Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3 (photos+video)

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3 (photos+video)

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, προηγήθηκε δύο φορές με τους Γιουσούφ και Χαντί, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το διπλό με μεγάλη ανατροπή 3-2 στο 90’ με δράστη τον Μήτρογλου.

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ αντιμετώπισε, για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, πολλές δυσκολίες, κυρίως στην άμυνα, δίνοντας πολλούς χώρους στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο, πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, χάρις στα δύο τέρματα του Κώστα Μήτρογλου (45’ και 90’) και το πέναλτι του Ντομίνγκεζ (67’) και βρίσκεται - έστω και προσωρινά - στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ολοκλήρωσε τον αγώνα με… πικρή «γεύση» μια και είχε σημαντική ευκαιρία να πάρει μία μεγάλη νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Γιουσούφ (44’) άνοιξε το σκορ, ο Χαντί (56’) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως, οι κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με κορυφαίες του Παμλίδη (65’) αλλά και του Γιουσούφ (81’) δεν επέτρεψαν στους «κιτρινόμαυρους» να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χαμένες ευκαιρίες… εκατέρωθεν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατό ρυθμό, καθώς και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να βγουν στην επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσουν πολλές φορές με αξιώσεις στις αντίπαλες περιοχές. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Εργοτέλη, στο 7’ με το σουτ του Χαλκιαδάκη από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρσε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ρομπέρτο μπλόκαρε το σουτ του Χαντί. Ο Ολυμπιακός… απάντησε με το δοκάρι του Μανιάτη στο 10’ ενώ στο 19’ το σουτ του Γιουσούφ βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» και στο 25’ ο Μαζουάκου δεν στόχευσε σωστά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

ErgotelisMesaGiousouf1

Οι χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες συνεχίστηκαν στα επόμενα λεπτά. Οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη στην επίθεση και… προειδοποίησαν στο 36’ με τον Γιουσούφ, αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε. Όμως, παρά το τελευταίο… καμπάνι από τον Εργοτέλη, τα αμυντικά κενά παρέμειναν για τον Ολυμπιακό και στο 44’ ο Γιουσούφ δεν αστόχησε στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και απέναντι στον Ρομπέρτο, έκανε το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση, μια και στο επόμενο λεπτό, ο Μήτρογλου έφερε το ματς στα ίσια, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, αποβάλλοντας άμεσα το άγχος από τους φιλοξενούμενους.

Ίδιο… εργοτέλειο σκηνικό

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Εργοτέλη να έχει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Μάλιστα, την πρώτη καλή… επίσκεψη των «κιτρινόμαυρων» στην περιοχή των «ερυθρόλευκων», ο Χαντί από πλάγια θέση έκανε το 2-1. Οι Κρητικοί προκάλεσαν νέα προβλήματα στους Πειραιώτες, οι οποίοι έδειχναν… μπλοκαρισμένοι. Στο 60’ ο Ντομίνγκεζ απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τσέρνι μπλόκρε, ενώ στο 65’ ο Μήτρογλου δεν στόχευσε σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ.

ErgotelisMesaXanti2

Στην επόμενη φάση ο Εργοτέλης έχασε απίστευτη ευκαιρία να «κλειδώσει» το «τρίποντο», όταν ο Παμλίδης, βρέθηκε απέναντι στον Ρομπέρτο, θέλησε να τον «κρεμάσει», αλλά ο Ισπανός αντέδρασε σωστά και στην συνέχεια το σουτ του Γιουσούφ πέρασε άουτ. Από την στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτη φορά στο παιχνίδι το… πλήρωσαν στο επόμενο λεπτό. Ο Πίτσος ανέτρεψε τον Γκαζαριάν, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Ντομίνγκεζ από τα 11… βήματα «έγραψε» το 2-2.

OlympiakosMitrogloyMesa3

Στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός πίεσε για να φτάσει στην ανατροπή, ο Μίτσελ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με τον Εργοτέλη να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα κενά και στο 81’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Γιουσούφ, αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν την… λύση στην επίθεση, ο Μήτρογλου με «τακουνάκι» στο 90’ έδωσε το «τρίποντο» στους Πειραιώτες, οι οποίοι πανηγύρισαν μι σημαντική νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ο κορυφαίος του αγώνα

MitroglouMesaKorufaios

Ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε δύο τέρματα για τον Ολυμπιακό και έδωσε το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις, όμως εξαιρετικό ματς έκανε και ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, που προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα των Πειραιωτών.

{novavideos}nova/2014-2015/GOALS_ERGOTELIS_OSFP_181014.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3 (photos+video)



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved