Της δίνει… «Λάμψη»

Της δίνει… «Λάμψη»

Η ΠΑΕ Αρης για μια ακόμη φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.

Όπως ανακοινώθηκε «στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και σε μία προσπάθεια ενεργοποίησης του (αποδεδειγμένα ευαίσθητου σε τέτοια θέματα) κόσμου του Άρη και όχι μόνο, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια της “Λάμψης” (Σύλλογος Γονέων Πασχόντων Παιδιών από Κακοήθη νοσήματα Β. Ελλάδας). Στόχος της “Λάμψης” είναι η δημιουργία ενός ξενώνα για τους γονείς που έρχονται από την επαρχία για να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους.

Από το πρωί της Πέμπτης 7 Απριλίου και ως την επόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου, στην εβδομάδα “Λάμψης”, με ένα απλό μήνυμα στο 19454 (γράφουμε την λέξη “Λάμψη” και στέλνουμε το μήνυμα στο 19454) όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε. Το μήνυμα κοστίζει 1 ευρώ (συν ΦΠΑ) και το ποσό πηγαίνει εξ ολοκλήρου στην “Λάμψη”. Παράλληλα μπορεί ο καθένας να συνδράμει με ένα τηλεφώνημα από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 158 158 (Χρέωση 2.99 ευρώ συν ΦΠΑ).

* Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο σήμερα (05/04) η σύζυγος του Γιάννη Κόντη, Γιολάντα. Η ΠΑΕ Άρης, σε ανακοίνωσή της, θα ήθελε να ευχηθεί στον εκτελεστικό της διευθυντή και την σύζυγό του κάθε ευτυχία και φυσικά να καμαρώσουν όπως επιθυμούν τον γιο τους.

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (5/4), ο επί σειρά ετών διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Γλυκός. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κίτρινοι» για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Γλυκού που πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Βαγγέλης Γλυκός διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 στα Κοιμητήρια της Θέρμης, Αναστάσεως του Κυρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved