«Έχω καλή διαίσθηση»

«Έχω καλή διαίσθηση»

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του σχετικά με την συμμετοχή του Αρη στα play off.

Στο καλό… φεγγάρι που βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Αρης αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός, που μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στα πλέι οφ. Ακόμη έβγαλε το καπέλο στον Σάκη Τσιώλη, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που είχε κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε και κέρδισε την πρώην του ομάδα:

«Ήταν πολύ περίεργα και δύσκολα θα έλεγα. Με εκτιμάει ο κόσμος στην Τρίπολη και είμαι χαρούμενος για αυτό, αλλά κυρίως γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι, αλλά και γιατί η νίκη ήρθε με 10 παίκτες».


Για την στιγμή της αποβολής του Καστίγιο
:

«Σκέφτηκα πως θα είναι δύσκολο για όλους μας. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Κομβικό σημείο ήταν αυτό της άμεσης ισοφάρισης. Ήταν ένα σημείο που βάλαμε γκολ και πιστέψαμε πως θα γυρίσει το παιχνίδι. Έχει μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα και κάνει τη διαφορά (σ.σ. ο Καστίγιο). Ήταν μεγάλη απώλεια, ήταν λάθος δεν δικαιολογείται η ενέργεια, αλλά είναι σημαντικός παίκτης. Μπορεί ο Νέρι να νόμιζε ότι πήγε επίτηδες (σ.σ. ο Μπαστία) να τον χτυπήσει, αλλά ήταν λάθος η ενέργεια»


Για την απόκρουση του πέναλτι από τον
Χουάνμα:

«Αξίζουν συγχαρητήρια και σ’ αυτόν που απέκρουσε το πέναλτι και βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».


Για τους συχνούς τραυματισμούς που είχε όλη τη χρονιά
:

«Είχα φέτος πολλά προβλήματα με τρεις τέσσερις τραυματισμούς που συνέχεια με άφηναν πίσω. Στο ξεκίνημα ήταν όλα καλά, πέτυχα και δύο γκολ στην Ευρώπη κόντρα στην Γιαγκελόνια. Στη συνέχεια μία θλάση με άφησε ένα μήνα εκτός. Μέχρι να βρω ρυθμό πάλι τραυματίστηκα και αυτό ήταν συνεχόμενο. Δεν ήταν σοβαροί τραυματισμοί, αλλά έχανα σε ρυθμό και φυσική κατάσταση. Αυτό νομίζω πως φταίει».


Για την παρουσία του Τσιώλη στην ομάδα και τις αλλαγές έφερε αυτή
: «Άλλαξε πολύ η ομάδα και φαίνεται αυτό στα τρία τελευταία παιχνίδια. Πριν, όταν δεχόμασταν γκολ, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε παιχνίδι. Τώρα μας εμπνέει και μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και το “τρία στα τρία” το αποδεικνύει. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο».


Για το αν μέχρι πρότινος το βάρος έπεφτε στην Ευρώπη
:

«Δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μπορεί κάτι τέτοιο να φαίνεται, αλλά καθημερινά δεν υπήρξε αδιαφορία. Μπορεί να είσαι κουρασμένος να μην σου πάει το παιχνίδι, αλλά αδιαφορία δεν υπάρχει».


Για την στήριξη του κόσμου
:

«Πρώτη φορά το αντιλήφθηκα στο φιλικό που παίξαμε με την Κέρκυρα. Ερχόμασταν στο γήπεδο και είχε 10.000 κόσμο δεν το πίστευα στα μάτια μου. Για τέτοιες στιγμές παίζω μπάλα. Στην Ευρώπη είχαμε φοβερή ατμόσφαιρα. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα μου μείνουν αυτές οι απίστευτες στιγμές με τον κόσμο του Άρη».


Για τα πλέι οφ:

«Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Όσο υπάρχουν ελπίδες θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρέπει να το παλέψουμε και εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω ότι θα μπούμε στα πλέι οφ, αυτή τη διαίσθηση έχω».


Κλείνοντας, υποσχέθηκε:

«Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και όχι άλλους τραυματισμούς. Στον Αστέρα πετύχαινα 10 γκολ τον χρόνο και ο στόχος μου είναι να βάλω 15 γκολ. Δεν είναι στόχος, είναι υπόσχεση ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να τον πετύχω».



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved