Παναθηναϊκός: Ζήτησαν μαχητική ψυχή οι οπαδοί

Παναθηναϊκός: Ζήτησαν μαχητική ψυχή οι οπαδοί

Τον προβληματισμό τους για την πορεία του Παναθηναϊκού εξέφρασαν περίπου 70 οπαδοί που βρέθηκαν στην προπόνηση της Κυριακής στο Κορωπί.

Σε ήρεμο κλίμα οι φίλοι του «τριφυλλιού» μίλησαν στο Απήλιον με τον Γιάννη Αναστασίου, τον Ζέκα, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο που έδωσε το παρών. Οι οπαδοί ζήτησαν από την ομάδα να προσπαθεί περισσότερο μέσα στο γήπεδο για τη νίκη και να δείχνει ψυχή και μαχητικό πνεύμα όμως έκανε και την περσινή σεζόν.

«Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να πολεμάτε και δεν το βλέπουμε φέτος στο γήπεδο. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τις διαιτησίες και τις αδικίες που υπάρχουν αλλά αυτό που ζητάμε πάνω απ’ όλα από εσάς είναι προσπάθεια. Με την Εστορίλ, μια εντελώς αδύναμη ομάδα που ήταν του χεριού σας, δεν είδαμε τίποτα και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ. Και πέρσι χάσατε κάποια παιχνίδια αλλά σας στηρίξαμε γιατί τα δίνατε όλα και ματώνατε. Ξέρουμε ότι είναι αρχή της χρονιάς, είστε μέσα στους στόχους σας, είστε ισόβαθμοι με αυτούς που λένε ότι έχουν τρεις 11άδες και σκοπός μας είναι να σας ξυπνήσουμε. Αν νομίζετε ότι πέρυσι παίρνοντας το Κύπελλο και βγαίνοντας δεύτεροι φτάσατε το ταβάνι σας, αυτό είναι λάθος, όπως λάθος είναι να είστε και αλαζόνες. Πέρυσι δείξατε ότι μπορείτε πολλά, ότι μπορείτε και περισσότερα και για αυτό είμαστε εδώ, για να σας το θυμίζουμε», είπαν μεταξύ άλλων οι φίλοι των «πρασίνων».

Παράλληλα, υπήρχαν και κάποια τετ α τετ των οπαδών με τους πιο έμπειρους παίκτες, στους οποίους τόνισαν: «Από εσάς υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Πρέπει να δίνετε το παράδειγμα και με την εμπειρία σας να παρασύρετε και τους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε κι εμείς το ίδιο στεναχωρημένοι, τόσο επειδή δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όσο και γιατί έχουμε απογοητεύσει εσάς που μας στηρίξατε με μοναδικό τρόπο πέρυσι.  Φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα αλλά να ξέρετε ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε και πάλι όπως μας θέλετε».

Από την πλευρά του ο Ζέκα, ως αρχηγός του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε: «Είναι καλό  που ήρθατε. Σας νιώθουμε δίπλα μας ,έχουμε καταλάβει το πρόβλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το λύσουμε».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved