«Θα την δίναμε ακόμα και αύριο»

«Θα την δίναμε ακόμα και αύριο»

Το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη ήρθε και πάλι στην επιφάνεια για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι το επίσημο.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ είναι σε διαδικασία αναζήτησης ενός ανθρώπου που θα αναλάβει την ομάδα και το τελευταίο διάστημα είναι ανοιχτή σε συζητήσεις και προτάσεις.

Επαφές με επενδυτές έχουν γίνει, τουλάχιστον δύο, στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν όμως ο Πανιώνιος έδινε «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία και είχε τονιστεί τότε... «σωθείτε πρώτα και μετά συζητάμε».

Όσον αφορά στον Βίκτωρα Ρέστη, το όνομά του ακούγεται εδώ και περίπου ένα μήνα, όμως δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Την Τρίτη (05/04) ήρθε και ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για να... φουντώσει τις φήμες.

Ωστόσο, όπως είπε στο Onsports άνθρωπος της διοίκησης... «μακάρι να ερχόταν ο κ. Ρέστης. Θα δίναμε την ΠΑΕ ακόμη και αύριο το πρωί. Μακάρι...»

Το σίγουρο είναι ότι ο Γεράσιμος Βεντούρης έχει συχνές επαφές με τον Βίκτωρα Ρέστη, κυρίως λόγω της δουλειάς τους, ωστόσο, όπως είχε τονίσει στη γενική συνέλευση της ομάδας πριν λίγες μέρες... «τον βλέπω συχνά, αλλά δεν μου έχει πει κάτι».

Τόσο ο κ. Βεντούρης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ έχουν σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Έλληνα εφοπλιστή και γενικότερα για την οικογένειά του.

Και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι αν ο κ. Ρέστης ενδιαφερθεί σοβαρά για την ΠΑΕ και καταθέσει επίσημη πρόταση, τότε θα την πάρει αμέσως.

Την Τετάρτη (06/04) είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Ερασιτέχνη, όπου θα επανεκλεγεί ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος είναι και το μοναδικό ψηφοδέλτιο. Το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, αναμένεται να απασχολήσει τη γενική συνέλευση της ομάδας και ίσως υπάρξουν και εξελίξεις.

Μόλις συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, το οποίο θα έχει 2-3 αλλαγές, σε σχέση με το τωρινό (έχουν παραιτηθεί κάποια μέλη), τότε θα υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς κάθε πλευρά, τόσο μέσω του επίσημου site της ομάδας όσο και μέσω του Τύπου.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved