Ταουσιάνης: «Ο Εργοτέλης αποκτά ταυτότητα»

Ταουσιάνης: «Ο Εργοτέλης αποκτά ταυτότητα»

Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, κάνει άπαντες στις τάξεις της αισιόδοξους σύμφωνα με τον συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη

Την ικανοποίησή του για την σταδιακή βελτίωση της εικόνας του Εργοτέλη εξέφρασε ο Γιάννης Ταουσιάνης που τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την πορεία των Κρητικών στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη στον «Athletic Radio 104,2»:

«Αυτά είναι παιχνίδια της ζωής και όχι του ποδοσφαίρου. Eίχα μια συνεργασία το καλοκαίρι σαν συνεργάτης του Χουάν Φεράντο. Μετά από επιλογή της διοίκησης αποφασίστηκε να συνεργαστεί με τον Παύλο. Είναι από τα παιχνίδια της ζωής που έχουν το δικό τους χρώμα. Στο ποδόσφαιρο φαινόμενα σαν κι αυτό υπάρχουν. Ο Χουάν ήταν ένα αξιόλογο παιδί και με αξιοπρέπεια. Καμία φορά όσο και να προσπαθείς αυτί δεν συνάδει πως θα βγουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτυχε να βρεθούμε στην συνέχεια με τον Παύλο που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν πολλές φορές».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα στον Εργοτέλη: «Κατά πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για μια καινούργια ομάδα. Ασφαλώς και μεγαλώνει ο δείκτης δυσκολίας. Ήδη ή ομάδα έχει αρχίσει να αποκτά μια ταυτότητα, συν το καλό κλίμα που υπάρχει και το οποίο μας κάνει αισιόδοξους για τι μέλλον».

Για το ότι μπήκε ένα πλάνο με χρονικό ορίζοντα την επόμενη 5ετία: «Εννοούμε τις δυνατότητες που έχει η ομάδα βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει και των νέων παιδιών που έρχονται. Ο αριθμός που ήρθε είναι σίγουρα μεγάλος αλλά αναγκαίος. Από εκεί και πέρα ίσως η κουβέντα του Σταύρου Λαμπράκη έχει να κάνει με το νεαρό της ηλικίας και των παιδιών που έχουν έρθει. Σου δίνει αισιοδοξία πως σε βάθος χρόνου μπορείς να έχεις αποτελέσματα».

Για την αλλαγή εικόνας του Εργοτέλη: «Είναι νωρίς όταν μιλάς για έναν μαραθώνιο 34 αγωνιστικών. Δουλέψαμε σκληρά μετά τον Πλατανιά και παρουσιάσαμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον Βόλο. Δείξαμε τις αρετές μας και η παρουσία των παιδιών, μας άφησε ευχαριστημένους. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά μας αφήνει μια αισιοδοξία η εικόνα που παρουσιάσαμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βελτιωθούμε και σε άλλους τομείς. Είναι ένας στόχος για εμάς αυτός για να φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα».

Για την πορεία του και το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με ΟΦΗ, Εργοτέλη, ΠΟΑ: «Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάτσει να το σκεφτώ Αυτό που κάνω είναι κάτι που αγαπάω πολύ και έχω επενδύσει σε αυτό. Κάθε χρονιά όπου και αν βρίσκομαι κοιτάζω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι στον Εργοτέλη και κοιτάζω να αντεπεξέλθω στην προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Μέσα από την δική μου προσπάθεια και εργασία προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα στην οποία βρίσκομαι».

Για το ερχόμενο ΟΦΗ – Εργοτέλης: «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία γιατί σε κάθε παιχνίδι, όποιο να είναι τι παιχνίδι, και ο δείκτης ετοιμότητας σου εσύ κοιτάζεις πως θα ανταπεξέλθεις. Θα σταθώ κάπου αλλού. Κάθε φορά που Εργοτέλης και ΟΦΗ αναμετρώνται θα πρέπει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Ηρακλείου. Η κάθε ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά κάνει περήφανη την πόλη και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο κάθε Κυριακή να πάει στο γήπεδο και πρέπει αυτό να μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Σκεφτείτε πως η Θεσσαλονίκη έχει μόνο μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και το Ηράκλειο δύο ενώ η Κρήτη εκπροσωπείται από τρεις».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved