«Του λείπει η δύναμη»

«Του λείπει η δύναμη»

Ειδική προπόνηση για ενδυνάμωση χρειάζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης σύμφωνα με τον Κώστα Μαλιούφα.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» αναφερόμενος κυρίως στον Στέφανο Αθανασιάδη αλλά και σε άλλους «μικρούς» του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το γεγονός πως όταν ήταν μικρός ο Αθανασιάδης αγωνιζόταν ως αμυντικός: «Εγώ πήγα το 2000 στα τμήματα υποδομής. Τότε ήταν 11 χρονών και έπαιζε λίμπερο. Είχα δει στην προπόνηση, ότι έβγαινε συνέχεια στο γκολ και είχε πολύ καλά τελειώματα. Όπου και να τον έβαζες τα απορροφούσε όλα. Είναι έμφυτο αυτό. Έβλεπα τις κινήσεις του και ξεχώρισα κάποια πράγματα».

Για το χρόνο συμμετοχής του Αθανασιάδη: «Νομίζω ότι ο Κλάους μετά από τόσο «μπαρούτι» και τόσα παιχνίδια που έχει κάνει είναι εντάξει. Του λείπει λίγο η δύναμη στους ώμους. Τα τελειώματα όμως που έχει είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν μαζί του για 5-6 χρόνια και ξέρω τι μπορεί να κάνει».

Για τη φυσική κατάσταση των παικτών: «Μπορεί να έχουν κάνει κάποιες μετρήσεις και να βλέπουν οι ίδιοι κάποια πράγματα. Δε μπορεί ένας προπονητής να βάζει τους ίδιους παίκτες συνέχεια. Όταν βλέπει ότι ένας παίκτης, μπαίνει σκοράρει είναι μέσα στις φάσεις δεν είναι τρελός να μην τον βάζει. Όπως γίνεται και με τον Τσουκαλά. Πήρε ευκαιρίες αλλά τώρα είναι εκτός. Ένα παιδί που είναι μέσα, γιατί να μην πάρει ευκαιρίες; Και δεν είναι μικρός πλέον ο Κλάους».

Για τη βελτίωση του Αθανασιάδη στις προσωπικές μονομαχίες: «Έχει δυναμώσει. Όπως και ο Κάτσε. Όταν ανέβηκε ο Χριστοδουλόπουλος λέγαμε ότι έχει μεγάλο θράσος, αλλά μαζί με τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο είχαμε πει ότι θέλει ενδυνάμωση. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει και με τον Αθανασιάδη. Να είχαν κάνει δηλαδή κάποιες πιο εξειδικευμένες προπονήσεις».

Για τον Γεωργίου: «Είχε έρθει πολύ αδύνατος, αλλά από τεχνική είναι φοβερός. Του λείπει η ποδοσφαιρική μαγκιά. Στα πρώτα φιλικά που είχε παίξει ήταν πολύ καλός, έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, αλλά του λείπει η αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά μέσα στο γήπεδο χρειάζεται η ποδοσφαιρική αλητεία. Αυτό του λείπει».

Για τον Σταφυλίδη: «Είναι ένα παιδί με ποδοσφαιρικό μυαλό και καλό αριστερό πόδι, που μπορεί να παίζει και αριστερό μπακ και αριστερό χαφ. Απλά με τις συνεχόμενες συμμετοχές και με την εθνική ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί. Υπάρχουν πολλά παιδιά και το θέμα είναι ότι αν ήταν σε άλλες ομάδες θα πηγαίναμε να τα αγοράζαμε, αλλά τα έχουμε στη δική μας ομάδα. Πρέπει και αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να δουλεύουν».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved