Σίλντενφελντ: «Συγκεντρωμένοι για νίκη στην Πορτογαλία»

Σίλντενφελντ: «Συγκεντρωμένοι για νίκη στην Πορτογαλία»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει με απόλυτη συγκέντρωση έτσι ώστε να νικήσει στην έδρα της Εστορίλ και να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να «τελειώνει» πιο γρήγορα τα ματς με τέτοιους αντιπάλους. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υποστήριξε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν δέχθηκε γκολ, ενώ υπογράμμισε πως αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να παρουσιαστεί το «τριφύλλι» με απόλυτη συγκέντρωση στον εκτός έδρας αγώνα με την Εστορίλ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλντενφελντ:

«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όπως επίσης ήταν σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο ματς και αυτό επίσης ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μας. Σίγουρα δεν παίξαμε όπως θα επιθυμούσαμε αλλά κάποιες φορές το σημαντικό είναι να παίρνεις τη νίκη ανεξαρτήτου τρόπου και αυτό κάναμε και κόντρα στην Νίκη Βόλου και οι τρεις πόντοι είναι δικοί μας».

Ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία ευκαιριών όμως και την ευκαιρία να καθαρίσει πιο εύκολα το ματς;

«Ναι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε και άλλα τέρματα, ιδίως σε δυο-τρεις περιπτώσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατί είναι καλύτερο και πρέπει να "τελειώνουμε" τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Γιατί αν είχαμε κάνει το 2-0 θα μπορούσαμε μετά να παίξουμε με την ηρεμία μας. Βέβαια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα 90 του αγώνα και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε όπως πρέπει».

Πλέον η προσοχή σας είναι στο παιχνίδι με την Εστορίλ;

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Διαθέτουν μια καλή ομάδα. Αυτές οι ομάδες έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό ότι τρέχουν πολύ, παίζουν με το ίδιο στυλ, παίζουν γρήγορα, διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές. Οπότε δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι". Είδες την ήττα της Εστορίλ από την Μπενφίκα; "Όχι δεν είχα την ευκαιρία να το παρακολουθήσω».

Γνωρίζεις τίποτα για τους Πορτογάλους;

«Όχι ακόμα δεν έχουμε μιλήσει. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται μαζί τους. Τους έχω δει στο παρελθόν, πέρυσι, αλλά έχουν αλλάξει αρκετά σαν ομάδα. Δεν τους έχω παρακολουθήσει φέτος».

Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το διπλό από την Πορτογαλία;

«Σίγουρα, πιστεύω στην ομάδα. Και θεωρώ ότι δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved