Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-3 (photos+video)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-3 (photos+video)

Με τον Χαβίτο μεγάλο πρωταγωνιστή οι Φαίακες έφυγαν από την Βοιωτία με τους τρεις βαθμούς της νίκης – Με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 78’

Με τον Χαβίτο σε… μεγάλα κέφια η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό που έμεινε στους 2 βαθμούς και το κλίμα στη Βοιωτία έχει «βαρύνει» ιδιαίτερα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κονέ στο 13’, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Μαρκόφσκι στο 78’.

celeb

«Γεμάτο» 45λέπτο

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε πως το παιχνίδι θα προσφέρει αρκετές «συγκινήσεις» στους φιλάθλους που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά. Έτσι, μόλις στο 5’ ο Χαβίτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την Κέρκυρα, ύστερα από μπαλιά του Ντιόγκο. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε καθώς στο 13’ βρέθηκαν μια «ανάσα» από την ισοφάριση με τον Κονέ να… σημαδεύει το δοκάρι του Σέτκους.

Ωστόσο, 4 λεπτά αργότερα ο άσος των Βοιωτών ήταν πιο προσεκτικός και με κοντινή προβολή κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια, με την αναμέτρηση να έχει ικανοποιητικό ρυθμό αμφότερες οι ομάδες αναζητούσαν το γκολ που ήρθε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 39’ ο Μαρκόφσκι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή του Πρζιρόφσκι και δεν αστόχησε δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Φαίακες, με το 2-1 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

kone

Φινάλε ακατάλληλο για… καρδιακούς

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε το ματς στην επανάληψη με την Κέρκυρα να φτάνει πάλι πρώτη στο γκολ. Με τον Χαβίτο να παίρνει ξανά το… όπλο του στο 61’ οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου φάνηκε να «κλειδώνουν» τη νίκη. Ο άσος των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Πρζιρόφσκι για το 3-1 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όμως ο Λεβαδειακός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη και με τον Κονέ μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Στο 70’ λοιπόν ο Ιβοριανός άσος των γηπεδούχων, που εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας, με απευθείας εκτέλεσε φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σέτκους μειώνοντας σε 3-2. Το ενδιαφέρον μάλιστα αναθερμάνθηκε όταν στο 78’ ο Μαρκόφσκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είδε στο 76’). Οι παίκτες του Παντελίδη στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση κλείνοντας την Κέρκυρα στο μισό γήπεδο, που έδωσε μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν. Όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον Βοσκάκη, που έφερε τους Φαίακες στους 10 βαθμούς και τον Λεβαδειακό να μένει στους 2.

xavito

Κορυφαίος του αγώνα

Για τον άτυπό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης «μονομαχούν» με αξιώσεις ο Κονέ με τον Χαβίτο. Αμφότεροι σημείωσαν από 2 γκολ με τον Ισπανό άσο της Κέρκυρας ωστόσο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα καθότι συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Κέρκυρα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της Βοιωτίας.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Αρμίτσε, Κονέ, Ζίτο (53' Μιλοσάβλιεβ), Τομάς, Βούκσεβιτς, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Μάντζιος, Ρουμπέν Γκόμεζ (62' Σάντσες), Πρόγιτς (80' Σοτέλο)

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός (67' Ναγιάρ), Βενέτης, Ζορμπάς (80' Καϊκούτ), Ματιέ Γκόμες, Μπεν Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Κόντος, Χαβίτο, Ανδρεόπουλος (90'+1' Ντιμιτρόφσκι), Ντιόγκο

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-3 (photos+video)



Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Break στην έδρα της Μονακό και αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR η Φενέρμπαχτσε
Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
Conference League: Πρώτη φιναλίστ η Φιορεντίνα, απέκλεισε την Μπριζ
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
Άστον Βίλα: "Θέλετε να ποντάρετε εναντίον μας;"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved