«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

«Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του Ντάγκλας Ντουγκλάο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από ελληνική ομάδα, ενώ θα ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League. Παράλληλα, στις δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» τόνισε πως δίκαια οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον φετινό τίτλο.

Αρχικά ο 24χρονος άσος, αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού: «Για την ώρα δεν ξέρω κάτι, δεν με έχουν ενημερώσει γι’ αυτό. Παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα, έχω συμβόλαιο με την Καβάλα και όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας θα ενημερωθώ για όλα, όπως για το αν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ή κάποια άλλη ομάδα. Θα δούμε».

Παράλληλα, ο δυναμικός αμυντικός, μίλησε και για την προοπτική να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους»: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει. Είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα, όμως πρέπει να γίνουν συζητήσεις με τους εκπροσώπους μου και τη διοίκηση της Καβάλας. Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός».

Για το αν είναι δέλεαρ η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεκαθάρισε: «Σίγουρα θα ήθελα να παίξω σε κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός που θα συμμετάσχει στο Champions League ή σε κάποιο ακόμα πιο προηγμένο πρωτάθλημα σε κάποια άλλη χώρα. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις καλά, να έχεις την αναγνώριση μέσω της ομάδας που βρίσκεσαι. Εγώ τα κατάφερα αυτά στη δεύτερή μου χρονιά και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά είτε εδώ στην Καβάλα, είτε σε κάποια άλλη ομάδα».

Ερωτηθείς αν έχει επικοινωνία με τον Ντουντού, δήλωσε: «Δεν έχω επαφή με τον Ντουντού, όμως ξέρω καλά τον Ολυμπιακό. Ας περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα για να δούμε τι θα γίνει».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, όπου η Καβάλα γνώρισε την ήττα από τους Πειραιώτες, ο Ντάγκλας Ντουγκλάο, απάντησε: «Ήταν ένας αγώνας στον οποίο θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όμως πιστεύω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Ίσως να μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και από τους δύο μονομάχους. Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάνεις την συγκέντρωσή σου ούτε λεπτό. Εμείς τη χάσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».

Ακόμα, ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε και για το αν ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή: «Ο Ολυμπιακός άξιζε απόλυτα την κατάκτηση του τίτλου απ’ όσα έδειξε φέτος στο πρωτάθλημα. Έκανε μεγάλα παιχνίδια, έπαιξε το ίδιο καλά τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Κατάφερε να παίξει ομαδικό και ταυτόχρονο όμορφο ποδόσφαιρο. Ήταν δίκαια ο πρωταθλητής για αυτή τη σεζόν».

Τέλος, για τους επιθετικούς που τον έχουν δυσκολέψει, ανέφερε: «Ασφαλώς οι επιθετικοί του Ολυμπιακού, όπως ο Μιραλάς, ο Σισέ του Παναθηναϊκού. Είναι παίκτες γρήγοροι, έξυπνοι και σίγουρα κάνουν τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρα αν δεν τους προσέξεις ιδιαίτερα».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved