Γουστάρει Τούμπα ο Κλάους!

Γουστάρει Τούμπα ο Κλάους!

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Θεσσαλονικείς.

Ο νεαρός στράικερ του Δικεφάλου μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» για την ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, την ιδιαίτερή του «αγάπη» στη Λάρισα, για τις μεγάλες στιγμές, αλλά και τα στραβοπατήματα του φετινού ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας παράλληλα την ικανοποίησή του σχετικά με το χρόνο συμμετοχής που έχει κερδίσει κατά το διάστημα που ο Μάκης Χάβος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων». Όσο για την ΑΕΛ; Το θα το σκεφτεί πολύ καλά, για να ξαναπάει προς Θεσσαλία…

-Ποια ήταν η τελευταία εντολή του Χάβου πριν περάσεις στο παιχνίδι;

«Να είμαστε κοντά με τον Σαλπιγγίδη και να βρισκόμαστε μέσα στην περιοχή».

-Πάντως, αν σου δοθεί η ευκαιρία, δε χαρίζεσαι…

«Η δουλειά του επιθετικού αυτή είναι.. Να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Προσωπικά προσπαθώ να μη χάνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να σκοράρω».

-Αυτό με τη Λάρισα πώς το εξηγείς;

«Τίποτα, απλά μου πάει η Λάρισα. Είναι θέμα τύχης μάλλον. Πάντως, θα το σκεφτώ καλά να ξαναπάω σ’ αυτή την πόλη!».

-Ο ΠΑΟΚ δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ, παρότι έχει επιλογές στην κορυφή. Γιατί πιστεύεις, ότι συμβαίνει αυτό;

«Το γκολ είναι και θέμα τύχης. Μπάλα είναι… Σωστά, δημιουργούμε φάσεις, αλλά δεν πετυχαίνουμε γκολ εύκολα. Πιστεύω, όμως, ότι θα το βελτιώσουμε».

-Αποδείξατε, ότι μπορείτε να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια δείχνετε να έχετε ξεχάσει το καλό σας πρόσωπο. Το αισθάνεστε;

«Σίγουρα μας έχουν επηρεάσει και τα συνεχόμενα παιχνίδια, γι ‘αυτό και τώρα βγαίνει η κούραση. Πιστεύω, ότι στα play off θα είμαστε πιο ξεκούραστοι και θα παίξουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο».

-Τη θέση για τα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ μπορεί να τη διεκδικήσει;

«Ναι, αν το πιστέψουμε μπορούμε να το καταφέρουμε, όπως το έκαναν τα παιδιά πέρυσι. Άμα είμαστε σοβαροί στα play off πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να καταλάβουμε την πρώτη θέση και να μπούμε στα προκριματικά».

-Μεγάλες επιτυχίες και ανάλογες απογοητεύσεις. Ο ΠΑΟΚ φέτος τα είχε όλα…

«Νομίζω, πως ναι. Φέτος πετύχαμε  την πρόκριση μέσα στην Πόλη μας επί της Φενέρ, η πρόκριση στο Ζάγκρεμπ, μετά ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ. Αυτά, όμως, ακριβώς είναι τα συναισθήματα που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο. Από τη μία είσαι χαρούμενος και μέσα στους στόχους του και από την άλλη ξυπνάς από το όνειρο απότομα. Ωστόσο, νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα και στην Ευρώπη και φυσικά στο Κύπελλο».

-Θεωρείς, ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας;

«Η ομάδα πριν ένα μήνα ήταν μέσα σε όλους τους στόχους. Μέσα από τα παιχνίδια εμφανίστηκε η κούραση. Παρόλα αυτά νομίζω πως ναι, υπάρχουν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάρει. Εμείς πάντα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αν κάποιες φορές δεν μας βγαίνουν οι φάσεις, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

-Η Τούμπα με την Κέρκυρα θα είναι άδεια για τρίτη φορά. Πως νιώθεις;

«Αυτό δεν το θέλει κανένας ποδοσφαιριστής. Είναι πάρα πολύ άσχημο να μπαίνεις σε άδειο γήπεδο, αλλά αυτές είναι αποφάσεις που τις λαμβάνουν οι αρμόδιοι».

-Το κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή, πως το βλέπεις;

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να κερδίσουμε μέσα στον Ηρακλή. Θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουμε τους βαθμούς και να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα play off».

-Ο προπονητής σου δήλωσε, πως δεν πρέπει να σε επιβαρύνει περισσότερο. Εσύ τι πιστεύεις;

«Ο προπονητής με βλέπει κάθε μέρα στην προπόνηση, αυτός θα κρίνει πότε είσαι έτοιμος να αγωνιστείς είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή. Με μιλάει και προσπαθεί να με πείσει να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Ο κ. Χάβος έδειξε, ότι με πιστεύει από την πρώτη στιγμή που ήρθε από το πρώτο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Όταν εισπράττεις την εμπιστοσύνη του προπονητή σου μπαίνεις σκέφτεσαι πολύ πιο θετικά».

-Πως σκέφτεσαι τον Αθανασιάδη σε πέντε χρόνια;

«Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Αυτό. Σίγουρα σκέφτομαι και την Εθνική, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, όμως πιο πολύ τον τίτλο με την ομάδα μου».

-Πως σου φαίνεται η περίπτωση ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ;

«Η ΠΑΕ θα πάρει την απόφαση. Εγώ φυσικά και θέλω να μείνω. Εδώ ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα κι εδώ θέλω να συνεχίσω. Κι έτσι πιστεύω, ότι θα γίνει»,



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved