Φύσσας: «Να μάθουμε το σκεπτικό του κ. Ντάλας»

Φύσσας: «Να μάθουμε το σκεπτικό του κ. Ντάλας»

Δυναμική παρέμβαση από τον Τάκη Φύσσα στη Σούπερ Λίγκα, με την οποία εξήγησε τη θέση του Παναθηναϊκού στον Χιού Ντάλας, υπογράμμισε πως αν όλα ήταν καλά στη διαιτησία ο Σκοτσέζος δεν θα χρειαζόταν να έρθει στην Ελλάδα και ζήτησε να γνωστοποιήσει το σκεπτικό του για τη βελτίωση της κατάστασης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/09) έγινε η πολυαναμενόμενη γνωριμία του κ. Ντάλας με τους εκπροσώπους των ομάδων της Λίγκας. Σε γενικές γραμμές ο νέος αρχιδιαιτητής, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι να επιληφθεί πάνω στις ολοφάνερες αδικίες, περιπτώσεις δηλαδή που βγάζουν μάτι, σαν αυτές για παράδειγμα που είδαμε το περασμένο σαββατοκύριακο στους αγώνες της 4ης αγωνιστικής. Επίσης, ο Σκοτσέζος επεσήμανε πως θέλει να αξιολογήσει ως τον Δεκέμβρη τους διαιτητές και όχι σε μεμονωμένα παιχνίδια και ακολούθως να πάρει αποφάσεις για την τύχη τους.

Με αφορμή την... πρωτοβουλία που πήρε ο Ολυμπιακός να προβάλει... διαμαρτυρόμενος το τελευταίο «τεύχος» του Παράγκα και Όραμα ο Ντάλας υποστήριξε πως «δεν με ενδιαφέρει ποιος το λέει και ποιος το φτιάχνει αυτό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου». Επομένως, αυτό που προκύπτει από τη στάση του, είναι πως οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν σε λάθος άνθρωπο να παρέμβει για να κρυφτούν τα όσα συμβαίνουν…

Στο σημείο αυτό το λόγο πήρε εκ μέρους του Παναθηναϊκού ο Τάκης Φύσσας, η παρουσία του οποίου ήταν απολύτως αποδεκτή τόσο από τους παράγοντες όλων των ομάδων όσο και από τον ίδιο τον Ντάλας που τον γνωρίζει από το πέρασμά του από την Σκοτία και ξέρει επίσης πολύ καλά ότι πρέπει να ακούς τους ίδιους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της«πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως το θέμα του βίντεο που προβλήθηκε δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά τα λάθη που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, συμφώνησε με τον Χιού Ντάλας πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα να κρίνει το θέμα ενώ εξήγησε πως αν επιθυμεί ο Σκοτσέζος να δει βίντεο με λάθος αποφάσεις και κατάφορες αδικίες, μπορεί το «τριφύλλι» να φέρει εκατοντάδες παραδείγματα.

Μάλιστα, ο Τάκης Φύσσας βασιζόμενος στα όσα είπε και στην κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε σαφές στον κ. Ντάλας πως αν δεν υπήρχε τόσο τεράστιο πρόβλημα στη διαιτησία και στο πρωτάθλημα, ο Σκοτσέζος θα επισκεπτόταν την Ελλάδα μόνο... για διακοπές!

Με αφορμή την σχετική προβολή του βίντεο, λοιπόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Κύριε Ντάλας καταρχήν καλωσήρθατε στην Ελλάδα. Σε ότι αφορά το βίντεο αυτό θα συμφωνήσω ότι δεν μπορεί να αφορά εσάς αλλά τα αρμόδια όργανα. Βέβαια, η ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο είναι πολύ απλά το αποτέλεσμα εκατοντάδων μη αποδεκτών αποφάσεων και προκλητικών λαθών συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Αν θέλει δηλαδή κανείς βίντεο μπορούμε να φέρουμε εκατοντάδες και μάλιστα με φάσεις κατάφορων αδικιών και όχι απλά με σχολιασμό των λαθών. Καταλαβαίνετε επίσης πως αν ήταν καλά τα πράγματα στη χώρα μας εσείς θα μένατε στην όμορφη Σκωτία και θα ερχόσασταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, επομένως είναι άτοπο να διαμαρτύρεται κανείς για όποιον προβάλει τα κακώς κείμενα.

Κατά δεύτερον εκείνο που σαν Παναθηναϊκός μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε το σκεπτικό σας. Τι σκέφτεστε δηλαδή να κάνετε, ποια είναι η φιλοσοφία σας για διαιτητές που με τις αποφάσεις τους διαμορφώνουν αποτελέσματα και τέτοια παραδείγματα έχουμε ήδη και φέτος. Να σας θυμίσω μια δική μου περίπτωση στη χώρα σας την Σκωτία. Αποβλήθηκα σε ματς Χαρτς – Σέλτικ για φάουλ έξω από την περιοχή και η Σκοτσέζικη Λίγκα την επόμενη μέρα αναγνώρισε το λάθος και τουλάχιστον αφαίρεσε την κόκκινη».

Πλην του Τάκη Φύσσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στη συνάντηση το "παρών" έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου.



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved