Το «πράσινο» πλάνο…

Το «πράσινο» πλάνο…

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Παναθηναϊκό, σχετικά με τους παίκτες του είναι προς πώληση, αλλά και για υποψήφιους μεταγραφικούς του στόχους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανένας δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι θα γίνει στο συγκεκριμένο θέμα.
Θεωρείται ωστόσο βέβαιο, ότι η οικονομική πολιτική κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, θα είναι «σφιχτή», αφού πολύ δύσκολα νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαριστούν από την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. των «πρασίνων» που θα γίνει πριν το Πάσχα (15 Απριλίου), οπότε θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις των μετόχων, σχετικά με τη συμμετοχή τους, στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή, και με αυτά που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, σχετικά με το έμψυχο δυναμικό τους, είναι οι εξής:

1.Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, είναι πιθανό να αποχωρήσει από το τριφύλλι το καλοκαίρι, αφού ομάδες του εξωτερικού, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σε περίπτωση κατά την οποία χρειαστεί να αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, με ένα ευκαταφρόνητο ποσό (400.000 ευρώ), ο Άρης μπορεί να συναινέσει για την παραχώρησή του.

2.Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, δεν αποκλείεται να… κουνήσει μαντήλι από την Παιανία το καλοκαίρι, αφού τελευταία το όνομά του, εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια τα οποία προέρχονται από τη Γαλλία.
Εφόσον λοιπόν, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, η αντικατάστασή του θα είναι επιβεβλημένη.

Ο Μάουρο Τσέτο  της Τουλούζ, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, και η περίπτωση του εξετάζεται, αν φυσικά προκύψει θέμα για την απόκτηση αμυντικού.  Το συμβόλαιο του Αργεντίνου άσου λήγει το καλοκαίρι με τη Γαλλική ομάδα, και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν, τον καθιστούν ως το φαβορί για τη θέση του στόπερ.

3.Θεωρείται βέβαιο, ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «πράσινους», αφού το συμβόλαιό του λήγει και το κασέ του είναι πλέον απαγορευτικό για οποιαδήποτε νέα διαπραγμάτευση.
Αναπόφευκτα λοιπόν, θα αναζητηθεί άμεσα ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει, με τον Μαρσέλο Μάτος να αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση.

Ο Βραζιλιάνος άσος ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μποταφόγκο, φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα της πατρίδας του. Από τη στιγμή όμως που ανήκει στον Παναθηναϊκό, μπορεί να βρεθεί λύση, με την προϋπόθεση ότι θα του προταθεί πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

4.Ο Σεμπάστιαν Λέτο αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αργεντίνος άσος παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, κάτι που θα διευθετηθεί μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αναμένεται η έλευση στην Αθήνα, του εκπροσώπου του αριστεροπόδαρου μπαλαδόρου, Φεντερίκο Κοσεντίνο, ο οποίος έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της διοίκησης, ότι υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Εάν ο Λέτο αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, τότε θα δαπανηθούν τα περισσότερα χρήματα για να καλυφθεί επάξια το κενό του, αφού σε αυτή τη θέση θα γίνει η πιο ηχηρή μεταγραφή.

6.Κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού εξτρέμ.
Αν ληφθεί υπόψη, ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, έναντι του Γιώργου Γεωργιάδη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, δεν είναι στις προτεραιότητες του Πορτογάλου προπονητή.

7.Θέμα επί του παρόντος δεν τίθεται για παραχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ, αφού η διοίκηση των «πρασίνων», κάθε άλλο παρά θέτει προς συζήτηση ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Κανένας ωστόσο δεν βάζει το… χέρι του στη φωτιά, αφού όταν θα έρθει η ώρα της… κρίσης, είναι άγνωστο τι θα γίνει τελικά, με το συγκεκριμένο ζήτημα…



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved