ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0 (video+photos)

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0 (video+photos)

Ο ΟΦΗ πέτυχε την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά απέναντι στον Ατρόμητο, με το ίδιο σκορ (1-0) που είχε «λυγίσει» στο «Γεντί Κουλέ» και τον Παναιτωλικό την πρώτη αγωνιστική - Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Αλέξης Περογαμβράκης στο 46', ενώ υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους λόγω προβλήματος στους προβολείς

Οι Κρητικοί έφτασαν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ είχαν κερδίσει με 1-0 και στην πρεμιέρα, στις καθυστερήσεις, χάρη σε τέρμα του Αντώνη Πετρόπουλου τότε. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Αλέξη Περογαμβράκη, ενώ ήταν και το παρθενικό που δέχτηκε ο Ατρόμητος. Μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που οι Περιστεριώτες έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο...,

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από διακοπή περίπου δέκα λεπτών λόγω προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ που έκρινε τον αγώνα, τα φώτα... έσβησαν και τα πάντα βυθίστηκαν στο σκοτάδι. Ο διαιτητής Λιαχούδης περίμενε για λίγο και τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα με την αναμέτρηση να συνεχίζεται κανονικά και να λήγει στο... 103'!

Η εξέλιξη του αγώνα

ΟΦΗ και Ατρόμητος μπήκαν στο γήπεδο για να... μην χάσουν! Αυτό φαινόταν ξεκάθαρα, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και το παιχνίδι παιζόταν στο κέντρο στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων έφερε την κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι μόλις στο 12', με τον Στέφανο Ναπολεόνι να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Λόρια, αλλά να σουτάρει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γεωργιανού γκολκίπερ ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει! 

Οι «κρητικοί» δεν είχαν κάποια μεγάλη φάση στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στο ημίχρονο ο Τζορτζ πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του τραυματία Αντώνη Πετρόπουλου. Ο στράικερ της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο δεν χρειάστηκε περισσότερο από ένα λεπτό για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ματς. Ο Γιώργος Μακρής έκανε την κάθετη πάσα για τον Τζορτζ, ο τελευταίος νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον Φυτανίδη και στη συνέχεια πέρασε τον Τσενάμο. Επειδή ήταν σε πλάγια θέση προτίμησε να γυρίσει παράλληλα με την εστία την μπάλα και ο επερχόμενος Περογαμβράκης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ μέσα σε πανζουρλισμό.

Μετά τη διακοπή το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου πίεσε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατόρθωσε να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Μοναδική καλή στιγμή για την αθηναϊκή ομάδα, η κεφαλιά του Καραμάνου στο 102' που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λόρια.

o-korufaios

Ο κορυφαίος

Ο Αλέξης Περογαμβράκης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα κι αποδείχτηκε «χρυσό», καθώς ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Κρητικούς απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Ομιλίτες θα χρειαστούν τα τέρματα του επιθετικού τους αν θέλουν να διαγράψουν μία καλή πορεία αντίστοιχη της περσινής όταν είχαν τερματίσει στην έκτη θέση.

Το γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/goal_OFI_ATROMITOS_1_0.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα ζωντανά μέσα από το LIVE του Onsports

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-0 (video+photos)

{livechat}1268336{/livechat}


Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved