Μάσα: «Πρωτάθλημα ή όσο ψηλότερα γίνεται» (video)

Μάσα: «Πρωτάθλημα ή όσο ψηλότερα γίνεται» (video)

Ψηλά βάζει τον πήχη των στόχων του με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πάμπλο Μάσα, ο οποίος ονειρεύεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ή έστω μια υψηλή θέση στην τελική βαθμολογία.

Αργεντινός μέσος μίλησε στο match program των Αρκάδων για το ματς με την Καλλονή, επισημαίνοντας πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στον Αστέρα και θέλει να πετύχει...

Από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο επιθετικός Πάμπλο Λιονέλ Μάσα κέρδισε τα θετικά σχόλια όλων των φιλάθλων, μέσα από την μαχητικότητα και το πάθος που παρουσίασε στο γήπεδο, αλλά και με την εκτελεστική του δεινότητα που συνδυάστηκε με τα κρίσιμα γκολ που έχει σημειώσει.

Ο Πάμπλο Μάσα γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1987 στο Περγκαμίνο, έχει ύψος 1.75, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα φοράει το
Νο7, που είναι από τα αγαπημένα του νούμερα και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του. Του αρέσει ακόμα και το 10. Είναι μία σημαντική ημερομηνία για αυτόν η 7-10, που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Παντρεμένος με τη Λουσία, δηλώνει πώς η γυναίκα του τον ακολουθεί σε αυτήν την τρέλα (!) και παραδέχεται πώς είναι από τους  ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει στην μέχρι σήμερα καριέρα του. Παράλληλα, στο σώμα του ο Μάσα έχει αρκετά τατουάζ που έχουν να κάνουν με δικούς του κοντινούς ανθρώπους. Ο Μάσα βγήκε φέτος για πρώτη φορά έξω από τη πατρίδα του κάνοντας ένα όνειρο του πραγματικότητα, αφού μέσα από τον Αστέρα αγωνίζεται στην Ελλάδα και μέσω αυτού σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις όπως είναι το EUROPA LEAGUE.

Πριν έρθει στον Αστέρα είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα από τον ξάδερφο του Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι, με τον οποίον είναι πλέον συμπαίκτες.

Στην Αργεντινή ο Μάσα αγωνίστηκε στη Ρίβερ Πλέιτ, τη Χουβεντούτ, τη Σπορτίβο Πάτρια και την Ντάγκλας Χέγκ, με την οποία ανέβηκε από την Β’ Εθνική στην κορυφαία εθνική κατηγορία της χώρας του και παράλληλα ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος.

Τα δύο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Αστέρα εναντίον της Γερμανικής Μάιντς, εκτός του ότι χάρισαν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο ήταν ικανά για να δώσουν το στίγμα του Μάσα ως  σκόρερ, που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες, μετατρέποντας τις σε κρίσιμα γκολ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μάσα:

Πώς βλέπεις το παιχνίδι με την Καλλονή...

«Από τα λίγα που ξέρω για το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω πώς θα είναι ένα από τα δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό το λόγο, ο Αστέρας πρέπει να παίξει έξυπνα και να αγωνιστεί σωστά προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Αστέρας πρέπει να έχει συμπαγή άμυνα και όταν του δίνεται η ευκαιρία για αντεπιθέσεις να παίζει προσεκτικά, έτσι ώστε να σκοράρουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, που είναι η νίκη».

Πόσο ψηλά πιστεύεις πώς μπορεί να φτάσει ο Αστέρας...

«Όσο και να φανεί περίεργο, εμείς προετοιμαζόμαστε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ο στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Πόσο εύκολη ήταν η προσαρμογή σου στον Αστέρα και την Τρίπολη;

«Ήταν πολύ εύκολη η προσαρμογή μου. Η Τρίπολη μοιάζει πολύ στην πόλη που έμενα στην Αργεντινή, ενώ όλοι οι κάτοικοι είναι πολύ ζεστοί μαζί μου. Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου στην ομάδα και σε αυτό με βοήθησαν οι συμπατριώτες μου στον Αστέρα».

Έχεις σκοράρει ήδη τρεις φορές στο EUROPA LEAGUE με Μάιντς και Μακάμπι. Είναι κάποιο από αυτά αγαπημένο σου γκολ;

«Σίγουρα ξεχωρίζω το δεύτερο γκολ εναντίον της Μάιντς, γιατί ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση στον Αστέρα. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με ένα γκολ που είχα σημειώσει με τη Ντάγκλας Χεγκ, γιατί ήταν επίσης σημαντικό τέρμα και εκείνο. Αυτά τα δύο γκολ μέχρι σήμερα ξεχωρίζω στην καριέρα μου».

Ποια θεωρείς ως καλύτερη στιγμή της καριέρας σου; Τις διαδοχικές προκρίσεις και η είσοδος στους ομίλους του EUROPA LEAGUE με τον Αστέρα ή την άνοδο με την Ντάγκλας Χεγκ;

«Η άνοδος με την Ντάγκλας Χεγκ ήταν αυτό που μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω στην καριέρα μου και να έρθω στον Αστέρα. Τις τρεις συνεχόμενες προκρίσεις του Αστέρα στο EUROPA LEAGUE δεν το είχε φανταστεί κανείς. Το ονειρευόντουσαν όλοι, αλλά κανένας δεν το είχε φανταστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα που με έφερε στην Τρίπολη και μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτές τις επιτυχίες».

Πώς βλέπεις τα παιχνίδια του ομίλου στο EUROPA LEAGUE με Μπεσίκτας, Παρτιζάν και Τότεναμ;

«Σίγουρα είναι ισχυροί αντίπαλοι, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε πώς ο Αστέρας βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο. Θα τους αντιμετωπίσουμε όλους και θέλουμε να δείξουμε πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε στα 90 λεπτά κάθε αγώνα».

Ποια ήταν τα όνειρα σου, όταν ξεκίναγες το ποδόσφαιρο και ποια είναι από δω και πέρα...

«Το πρώτο μου όνειρο ήταν να παίξω σε μεγάλη ομάδα της Αργεντινής στην πρώτη κατηγορία και όπως κάθε Νοτιοαμερικάνος ονειρευόμουν πώς θα παίξω κάποια στιγμή στην Ευρώπη. Νομίζω πώς τα έχω καταφέρει και τα δύο. Μακάρι να πάνε το ίδιο καλά και στα επόμενα χρόνια. Αυτό που σκέφτομαι αυτή την περίοδο είναι μόνο ο Αστέρας με τον οποίο έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Ξεκινώντας το ποδόσφαιρο ξεχώριζες κάποιους ποδοσφαιριστές;

«Σίγουρα ο Μαραντόνα και ο Μέσι είναι δύο τεράστιοι ποδοσφαιριστές. Ο καθένας τους ήταν ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου στην εποχή του. Ωστόσο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους δύο».

Νιώθεις πώς οφείλεις κάτι από την καριέρα σου, σε κάποιους ανθρώπους;

«Στη σύζυγο μου, που με ακολουθεί στην «τρέλα» μου και από εκεί και πέρα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου και όσους με έχουν  βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Αστέρα;

«Υπόσχομαι πώς θα κάνω τα πάντα για να τους δώσω χαρά και μακάρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Μάσα: «Πρωτάθλημα ή όσο ψηλότερα γίνεται» (video)



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved