Βεργέτης: «Όχι κλάματα μόνο δουλειά»

Βεργέτης: «Όχι κλάματα μόνο δουλειά»

Το σύνθημα για ανασύνταξη δίνει ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπεσίκτας για το Europa League

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Πανιώνιο και να συγκεντρωθούν στην προσεχή αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Europa League καλεί τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Αρκαδία 93.8»:

Για τις αιτίες της εμφάνισης με τον Πανιώνιο: «Είχαμε δύο εβδομάδες στη διάθεσή μας να δουλέψουμε. Αποφορτίσαμε την ομάδα, την ξεκουράσαμε και κάναμε μία μίνι προετοιμασία γιατί το είχαμε ανάγκη. Τις τρεις τελευταίες μέρες κάναμε ότι σε κάθε αγώνα. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, φτιάξαμε το τακτικό πλάνο, όπως πάντα. Δυστυχώς πολλοί παίκτες μας βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα έναντι του αντιπάλου και είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση για την οποία νιώθουμε άσχημα όλοι. Πρέπει να ανασυνταχθούμε οργανικά και μυϊκά για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση που έρχεται σε δύο μέρες. Τα περιθώρια δεν επιτρέπουν κλάματα παρά μόνο δουλειά. Ο Αστέρας έχει ένα πρόσωπο συγκεκριμένο στο σύνολο τον παιχνιδιών που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Από τη Ροβανιέμι μέχρι τον Πανιώνιο το πρόσωπο είναι ίδιο. Όμως δεν μπορεί να είσαι ίδιος κάθε Κυριακή. Οι παίκτες είναι άνθρωποι όχι μηχανές. Η μία Κυριακή είναι η εξαίρεση του κανόνα. Δεν ξέχασαν ξαφνικά τη μπάλα ή είναι κακοί. Αυτοί πέρασαν τρεις προκριματικούς γύρους».

Για το αν γίνεται προσπάθεια να ξεχαστεί η Ευρώπη όταν έρχονται ματς πρωταθλήματος: «Προσπαθώ πάρα πολύ. Λέω στους παίκτες το εξής: "Εσείς που κερδίσατε Μάιντς και Μακάμπι δύο μεγάλους συλλόγους αν χαλαρώσετε έστω και για λίγο μπορεί να το πληρώσετε από οποιονδήποτε. Δείξατε ότι μπορείτε να κερδίστε οποιανδήποτε αλλά και να χάσετε από οποιονδήποτε. Πανιώνιος και Γιάννενα δεν είναι οι καλύτερες του πρωταθλήματος παλεύουν πρώτα για να σωθούν. Αν χαλαρώσετε μπορεί να το πληρώσετε". Πιστεύω πως ο παίκτης όταν αγωνίζεται έχει μόνο τον αγώνα στο μυαλό του. Το πίστευα και το πιστεύω εκτός και αν με διαψεύσει η ροή των αγώνων».

Για το ματς με την Μπεσίκτας: «Βλέπουμε το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο πολύ καλά. Ξέρουμε τους παίκτες κλειδιά, τον τρόπο που αγωνίζονται, τα μεταφέρουμε στους παίκτες μας και προσδοκούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει η ομάδα να έχει αμυντική συνοχή κλειστά τις γραμμές να μην δώσει χώρο στον αντίπαλο και να εκμεταλλευτεί όποια επίθεση βγάλει».

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα: «Έχω μαζέψει υλικό το οποίο και θα παρουσιάσω στους παίκτες. Μίλησα με υποομάδες παικτών, θα συνεχιστούν αυτές οι συζητήσεις και προσδοκώ να αλλάξει το φαινόμενο αυτό».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved