Μητρόπουλος: «Υπάρχει κάτι μαγικό στον Πανιώνιο»

Μητρόπουλος: «Υπάρχει κάτι μαγικό στον Πανιώνιο»

Οι «κυανέρυθροι» δεν πετάνε στα σύννεφα μετά το καλό ξεκίνημα επεσήμανε μεταξύ άλλων ο 24χρονος μέσος της ομάδας

Η παρουσία νεαρών παικτών στον Πανιώνιο κάθε χρόνο, για τους οποίους ενδιαφέρονται οι μεγάλες ομάδες προσδίδει κάτι μαγικό στην ομάδα σύμφωνα με τον Παύλο Μητρόπουλο. Ο 24χρονος μέσος των «κυανέρυθρων» επεσήμανε πάντως με αφορμή το καλό ξεκίνημα της ομάδας πως οι Νεοσμυρνιώτες δεν πετάνε στα σύννεφα και πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές του Πανιωνίου και αν το περίμεναν: «Με το χέρι στην καρδιά λέγαμε ότι θα κερδίσουμε νίκες, δεν σκεφτόμασταν άλλο αποτέλεσμα. Δεν μας περιμέναμε τόσο καλούς. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα για να πάρουμε την ψυχολογία. Σε αυτή την ομάδα υπάρχει κάτι μαγικό, αφού κάθε χρόνο υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες και στο τέλος της σεζόν υπάρχει ενδιαφέρον από τις μεγάλες ομάδες».

Για τη νέα φουρνιά παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου σε συνδυασμό με τις προσθήκες άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών: «Πρέπει να γίνονται προσεκτικές κινήσεις και οι τρεις που είναι πάνω από 24 ετών πρέπει να είναι πολύ καλές προσθήκες. Μέχρι στιγμής ο Ιμπαγάσα και ο Μπουμάλ έχουν δείξει ότι είναι πολύ σημαντικές μεταγραφές. Ο Οικονόμου τώρα ήρθε, αλλά θα δείξει και εκείνος τις ικανότητές της. Η περσινή ομάδα τα πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα Νέων και ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που στηρίζει τους δικούς του παίκτες».

Για το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε χθες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Σίγουρα είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Είναι ένα γκολ που βοήθησε την ομάδα και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Ο Πανιώνιος πήρε τους τρεις βαθμούς και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Για τη συνεργασία του με τον Μανώλη Σιώπη: «Είναι πολύ καλός ως χαρακτήρας και του αρέσει να βοηθάει το σύνολο της ομάδας. Με τον Μανώλη καλύπτουμε ο ένας τα κενά του άλλου και έτσι προκύπτει το καλύτερο για την ομάδα. Αν και είμαι 24 ετών, έχω αρκετές εμπειρίες από τη Σούπερ Λίγκα. Οι άνθρωποι περιμένουν πολλά από εμένα και χρειάζεται να το δείχνω μέσα στο γήπεδο. Αισθάνομαι πιο υπεύθυνος και αυτό βοηθάει στη βελτίωσή μου. Τα προηγούμενα χρόνια είχα άλλους έμπειρους παίκτες και έτσι δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες. Τώρα με τον Σιώπη έχουμε την ίδια ηλικία και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Τώρα πια στο ποδόσφαιρο το αμυντικό χαφ πρέπει να δημιουργεί, να σκοράρει, να κάνει ασίστ και να μαρκάρει. Για αυτό λέμε ότι το αμυντικό χαφ είναι η πιο δύσκολη θέση στο γήπεδο. Είναι διαφορετικό το “εξάρι” από το “οχτάρι”, με τον πρώτο να έχει περισσότερες αρμοδιότητες μέσα στο γήπεδο».

Για το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Πανιώνιος: «Δεν πετάμε στα σύννεφα. Δουλέψαμε πολύ καλά και με την έλευση του Ιμπαγάσα άλλαξε όλη η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Έδωσε ένα διαφορετικό image στην ομάδα και έδωσε αυτό που έλειπε στους νεαρούς μας παίκτες. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, δεν βλέπουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να κερδίσουμε τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved