Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-0 (video+photos)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-0 (video+photos)

Ατρόμητος και Παναιτωλικός δεν βρήκαν δίχτυα στο Περιστέρι και έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague– Απίστευτη ευκαιρία Κόρμπου στις καθυστερήσεις

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των νικών στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού… έπεσε πάνω στον στιβαρό Παναιτωλικό, ο οποίος μπορούσε να πάρει ακόμα και νίκη στο Περιστέρι κόντρα στους γηπεδούχους που παρά το γεγονός ότι είχαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ. Ο Παναιτωλικός, ειδικά στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να φτιάξει φάσεις, απείλησε την εστία του Τσέναμο κι έχασε τρεις ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Κόρμπου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, για να φύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι. Το 0-0, έφερε τον Ατρόμητο στους 7 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 2 βαθμούς, με τις ισοπαλίες ωστόσο κόντρα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, να δείχνουν πως υπάρχουν αρκετά καλά στοιχεία στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Ανούσια υπεροχή

Ο Ατρόμητος, όπως συνηθίζει στην έδρα του, είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο Περιστέρι και με πρώτο του μέλημα να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Οι Περιστεριώτες από την πλευρά τους, κατάφεραν να ελέγξουν πλήρως τον ρυθμό, είχαν τις ευκαιρίες και την πίεση προς την εστία των «καναρινιών», αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν έκανε… τίποτα επιθετικά και το παιχνίδι παιζόταν ως επί των πλείστων στη δική του περιοχή, γκολ δεν μπήκε και η υπεροχή του Ατρόμητου παρέμεινε… ανούσια.

«Μηδέν» στο πηλίκο

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός συνέχισε να κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα και να προσπαθεί να βγει δειλά-δειλά στην επίθεση. Η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε σταδιακά να κάνει καλές αντεπιθέσεις κι απείλησε τρεις φορές με γκολ τον Ατρόμητο! Στο 62’ ο Άλβες έκανε το πρώτο καλό σουτ που ανάγκασε τον Τσέναμο σε μεγάλη επέμβαση, ενώ ο πορτιέρο των γηπεδούχων χρειάστηκε και στο 64’ σε εξίσου καλό σουτ του Μαρτίνες. Ο Ατρόμητος είχε τη… στιγμή του στο 88’, όμως, ο Ναπολεόνι αστόχησε, με τον Κόρμπο στις καθυστερήσεις να στέλνει τη μπάλα άουτ, αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή! Έτσι, το 0-0 ήρθε ως… φυσική συνέπεια της αστοχίας και της κακής επιθετικής ημέρας των δυο ομάδων.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Λουίτσι Τσενάμο δεν είχε… τρομερό φόρτο εργασίας κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως, χρειάστηκε δυο φορές να πει «όχι» και να κρατήσει το «μηδέν» για τον Ατρόμητο. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, σε δυο σημαντικές στιγμές των φιλοξενούμενων στο ματς, ήταν εκεί για να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει μια ήττα, μάλλον εκτός προγράμματος.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/HL_ATROMITOS_PANAITOLIKOS_140914.mp4{/novavideos}

 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Κοντοές (80' Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Μπαλλας), Γκαρσία, Ούμπιντες (68' Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κούσας, Μαλεζάς (46' Ετζενγκέλε), Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (84΄Κόρμπος), Θεοδωρίδης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (90' Κάπελ), Άλβεζ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved