Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 (video+photos)

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 (video+photos)

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες και με… δράστες τους Μητρόπουλο και Μπουμάλ πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στον Αστέρα, λίγες μέρες πριν το… ντεμπούτο του στο Europa League με την Μπεσίκτας στην Πόλη.

Το «συγκρότημα» του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ανήμερα της συμπλήρωσης 124 χρόνια… ζωής, εμφανίστηκε διαβασμένο και… ψυχωμένο απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, φανερώνοντας παράλληλα και τα κενά στην άμυνα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό με απίστευτη γκολάρα στο 18ο λεπτό, ωστόσο, οι Αρκάδες… απάντησαν άμεσα στο 22’ με τον Πάρα, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με το τέρμα του Μπουμάλ στο 34’ εκμεταλλευόμενος και πάλι τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

PanioniosMesaGoal1

Εξαιρετική… εκκίνηση!

Με σαφώς επιθετική διάθεση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, οι οποίες αναζήτησαν το γκολ, χωρίς να κοιτάξουν, σε μεγάλο βαθμό την άμυνά τους, παρουσιάζοντας ένα όμορφο θέαμα. Μάλιστα, στο 18’ ο Παύλος Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ με απίστευτο σουτ, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Κοσίτσκι. Όμως, η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση και ο Πάρα έφερε το ματς στα ίσια (1-1) στο 22’ έπειτα από τραγικό λάθος του Παντίδου και ασίστ του Μάσα.

AsterasMesaGoal1

Οι Αρκάδες έδειξαν διάθεση να φτάσουν στην ανατροπή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όμως, αυτό φανέρωσε τα κενά στην άμυνα, την οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μπουμάλ στο 34’ ο οποίος με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πανιωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά στο 39’ ο Παντίδος… ντύθηκε «από μηχανής θεός» μια και έδιωξε στην γραμμή το σουτ του Πάρα και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάει προηγούμενη στην ανάπαυλα.

PanioniosMesaGoal2

Πίεση Αστέρα, απίστευτες ευκαιρίες Πανιωνίου

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει αρχικά στην ισοφάριση και να κυνηγήσει την ανατροπή, όμως, ο Ιστορικός ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 55’ ο Μπουμάλ δεν… θέλησε να κάνει ασίστ στον Κολοβό και το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσίτσκι, ενώ στο 70’ ο Κολοβός πλάσαρε ψηλοκρεμαστά την αντεπίθεση, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Στα τελευταία λεπτά, οι Αρκάδες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως, η καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου, αλλά και η σωστή επέμβαση του Γιαννακόπουλου στην απειλή του Γιαννιώτα στο 81’ δεν προκάλεσαν καμία… αλλαγή, με αποτέλεσμα, οι Νεοσμυρνιώτες, ανήμερα των 124ων γενεθλίων τους να πάρουν μια σημαντική νίκη.

 Ο κορυφαίος του αγώνα

Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος από την εμφάνιση του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και πήραν μια σημαντική νίκη, έχοντας σε πολλή καλή μέρα τους Μητρόπουλο και Ιμπαγάσα στο κέντρο, ενώ θετικός ήταν και ο Τασούλης στην άμυνα.

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOAL_PANIONIOS_ASTERAS_140914.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 (video+photos)

{livechat}1267967{/livechat}


Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved