Κοντοές: «Ο Ατρόμητος μπορεί το βήμα παραπάνω»

Κοντοές: «Ο Ατρόμητος μπορεί το βήμα παραπάνω»

Ευχαριστημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο είναι ο Γιάννης Κοντοές, ενώ τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί όπου τον χρειαστεί ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για τις φιλοδοξίες του Ατρόμητου, αλλά και το πώς θα γίνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντοέ:

Γιάννη νέο βήμα στην καριέρα σου ο Ατρόμητος. Άλλη μια ομάδα της Superleague η οποία είναι σωστή, νοικοκυρεμένη και νομίζω σου ταιριάζει. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Είναι άλλη μια ομάδα η οποία έχει υψηλούς στόχους, θέλει να πρωταγωνιστεί. Στόχος πάντα είναι τα play off. Φέτος είναι μια μεγάλη ευκαιρία να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα play off και να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα. Νομίζω αυτή τη στιγμή έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ, ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Έρχεσαι αφότου έφυγε ο Κώστας Γιαννούλης, ώστε να καλύψεις και το αριστερό άκρο της άμυνας, μια θέση που ασφαλώς γνωρίζεις παρά το ότι είσαι δεξιοπόδαρος και θέλουμε να μας πεις τί σου έχει ζητήσει αυτές τις πρώτες μέρες ο Γιώργος Παράσχος.

«Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Όταν πηγαίνω σε μια, δεν δηλώνω ότι είμαι αριστερό μπακ, δεξί μπακ ή οτιδήποτε. Πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα εκεί που έχει ανάγκη και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνίζομαι σε οποιαδήποτε θέση. Δεν ήρθα ως αριστερό μπακ, ως δεξί μπακ, ως αμυντικό χαφ ή ως στόπερ. Όπου χρειαστεί θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι από εκεί και πέρα σε συνεργασία με τον προπονητή θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ποια είναι η προσωπική σου φιλοδοξία μέσα από τον Ατρόμητο;

«Εκτός από το ταλέντο οι καριέρες χτίζονται και με επιλογές. Ακόμα μια χρονιά βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία έχει ψηλές προσδοκίες και μέσα από αυτή την ομάδα μπορώ να φανώ κι εγώ σε προσωπικό επίπεδο».

Έρχεται ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έδειξε τα "δόντια" του κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Πως το περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

«Είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να έχει αλλάξει σε σχέση με το περσινό ρόστερ, να μην είναι ακριβώς η ίδια, αλλά έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της που όμως χάνει εύκολα βαθμούς εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήδη έχει χτιστεί ένα πλάνο κι αν το ακολουθήσουμε νομίζω θα αποσπάσουμε τους τρεις βαθμούς που είναι κι ο στόχος μας».

Τί πρέπει να κάνετε για να έρθει το τρία στα τρία;

«Ο Ατρόμητος πλέον κοιτάζει καθαρά την δική του ομάδα, τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Οι άλλες ομάδες κοιτάνε πως να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο. Ειδικότερα μέσα στην έδρα μας δεν πρέπει να χάσουμε κάποιους βαθμούς αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Κι ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας από έναν παίκτη που είναι η προσωποποίηση του πάθους όπως εσύ;

«Ξέρω καλύτερα κι ως αντίπαλος το πάθος των φιλάθλων του Ατρόμητου. Νομίζω ο κόσμος ξέρει καλύτερα από μας τί πρέπει να κάνει. Και νομίζω πως φέτος μετά τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι κι ο δωδέκατος παίκτης».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved