«Έχουμε εμπειρία από play off»

«Έχουμε εμπειρία από play off»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα play off μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του έχει την απαραίτητη εμπειρία.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στον «Sport 103.0» τονίζοντας ότι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές εξαρτάται η πορεία της ομάδας στα πλέι οφ.»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος αν σκεφτούμε ότι δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι. Μένει η νίκη, το γκολ και οι τρεις βαθμοί».

Για την εικόνα της ομάδας: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είχε ένα επιβαρημένο πρόγραμμα λόγω της πορείας στο Champions League. Αυτή η κούραση βγαίνει τώρα. Η ξεκούραση που δεν την είχαν όλοι οι παίκτες, λόγω εθνικών, αρχίζει να βγαίνει. Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ελληνική ομάδα που έπαιζε σε τρεις διοργανώσεις. Ήρθε και ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ που στοίχισε στην ψυχολογία. Αλλά νομίζω ότι αυτά τελείωσαν και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική. Πρέπει να θυμηθούμε όλα αυτά τα τρία χρόνια σε ποια πορεία βάδισε ο ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε την εμπειρία και από τα προηγούμενα πλέι οφ για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για το τι μπορεί να πετύχει στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ: «Δε μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ, δε θα εξαρτηθεί μόνο από εμάς, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν μπορεί να πετύχει η ομάδα ότι και πέρσι: «Είναι διαφορετικές χρονιές. Φέτος είναι πιο δύσκολα. Πέρσι ήμασταν το μεγάλο φαβορί αλλά φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Το να προβλέψουμε από τώρα ποιος θα τερματίσει πρώτος είναι λίγο άκαιρο. Ο δείκτης δυσκολίας είναι υψηλός και ο ανταγωνισμός πάρα πολύ μεγάλος».

Για τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν το σκεφτόμαστε ακόμα τόσο πολύ. Το καταλαβαίνω ότι ο τελικός ήταν ένα όνειρο των οπαδών, αλλά το έχουμε ξεπεράσει. Κοιτάμε τον αμέσως επόμενο στόχο που είναι τα πλέι οφ».

Για την απογοήτευση των οπαδών: «Μπορώ να καταλάβω πολύ καλά την ψυχολογία τους. Κάποια συνεχόμενα αποτελέσματα τους έχουν δυσαρεστήσει. Εγώ δεν έχω σταματήσει να τους ευχαριστώ για την αγάπη τους. Θα ήθελα η ομάδα να έχει πετύχει περισσότερες νίκες γα να μην υπάρχει αυτή η δυσαρέσκεια, αλλά καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει μόνο νίκες. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο, ότι και εγώ και η ομάδα ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να ξαναδούμε την Τούμπα γεμάτη».

Για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Χιλής: «Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανος να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Δεν ξεχνάω ότι αυτή τη δυνατότητα μου την έδωσε ο ΠΑΟΚ και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσω περισσότερο. Θα πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο για να συνεχίσω να είμαι περήφανος και να είμαι στην εθνική Χιλής μέσω του ΠΑΟΚ».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved