«Δεν γυρίζω στην... Πλατεία»

«Δεν γυρίζω στην... Πλατεία»

Τα σενάρια περί επιστροφής του στον Πανιώνιο διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Αχιλλέας Μπέος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (04/04) ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν το μέλλον του. Φρόντισε μεταξύ άλλων λοιπόν να ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον Πανιώνιο όπως έχει ευρέως ακουστεί.

Αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος πριν περάσει στο «κυρίως θέμα» των δηλώσεών του επεσήμανε: «Καλησπέρα σε όσους βρίσκονται εδώ και σε όσους μας ακούν ζωντανά. Μετά από 20 μέρες φόρτισης και δύσκολων προσωπικών στιγμών, στιγμές που βίωσα τόσο στο Βόλο όσο και στην Αθήνα, ειπώθηκαν πράγματα από εμένα και αισθάνομαι την υποχρέωση να δώσω εξηγήσεις».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Οι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν και να πουν την αλήθεια, αλλά και να βγάζουν χολή άμα θέλουν. Δημοσιογράφους δεν έχει μόνο ο Βόλος. Όπως ξέρετε έχω μεγάλες "αγάπες" με τους δημοσιογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Είναι λογικό αφού δε συνεργαζόμαστε να εκφράζονται όπως αυτοί κρίνουν. Την Παρασκευή που μας πέρασε ερχόμουν στο Βόλο και ένας διαχρονικός παράγοντας και λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού με πήρε και με παρακάλεσε να μη φύγω από το Βόλο, γιατί μου είπε ότι το έργο στο Βόλο που έχουμε κάνει δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι έργο κλεψιάς και λαμογιάς, είναι ένα έργο που γίνεται μόνο σε σεμινάρια».

Ξεκινώντας λοιπόν με τα θέμα για το οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα όσα γράφονται στον Τύπου για την αποχώρησή του από την ομάδα του Βόλου: «Έχω δεχθεί τόνους λάσπης και πολλές αηδίες από εσάς και τους συναδέλφους σας. Έχετε να κάνετε με έναν άνθρωπο που δε δίνει συνεντεύξεις στημένες και δεν κρύβεται. Γράφετε ότι θέλετε και δε πληρώνετε φόρο. Δεν απολογείστε πουθενά, δεν κρίνεστε από τίποτα. Είπαν ότι έκανα σήμερα τις δηλώσεις γιατί έχει νικήσει η ομάδα και αν κερδίσει θα έχω αλλάξει γνώμη. Μα και να χάναμε, πάλι στην ίδια θέση θα ήταν η ομάδα. Γράφετε ότι πουλάω τον Ολυμπιακό Βόλου για να πάω στον Πανιώνιο. Δεν έκρυψα ότι αγαπάω τον Πανιώνιο, ήμουν αθλητής, φίλαθλος και παράγοντας αυτής της ομάδας. Δε θα επιστρέψω όμως ποτέ στην ομάδα που αγαπάω και είναι δέσμευσή μου προς τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τον κόσμο».

Επίσης, για τις εμφανίσεις του στη Νέα Σμύρνη αλλά και τις φημολογούμενες επαφές του με άλλους παράγοντες δήλωσε: «Δε θα ασχοληθώ με τα διοικητικά δρώμενα, αλλά το γιατί πάω εκεί δε θα λογοδοτήσω. Όπου γουστάρω πίνω τον καφέ μου. Επίσης, το έργο μου στη Νέα Σμύρνη έχει αφήσει τη σφραγίδα μου εκεί και βλέπετε πως με αντιμετωπίζουν. Η σφραγίδα μου θα μείνει και στο Βόλο για πολλά χρόνια. Γράφεται για τον Μπάκο και τον Καϋμενάκη, με τους οποίους δεν έχω καμία προσωπική επαφή. Είναι κρίμα την ώρα που δίνουν μια μεγάλη μάχη με την ομάδα τους να γράφεται τέτοια ψέματα. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο της δημοσιογραφίας, για αυτό θα κλείσουν σύντομα πολλές εφημερίδες».

Σχετικά με τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο υπογράμμισε: «Να πάμε στο θέμα που δημιουργήθηκε στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο στο Βόλο. Με έναν ή δύο δημοσιογράφους, που δε το γνώριζα αυτό και το έμαθα χθες, ότι κάποιοι φίλαθλοι ή επώνυμοι της ομάδας προσπάθησαν να πάρουν μια κασέτα ή ένα βίντεο από ένα συνάδελφό σας. Αν το έκαναν αυτό, κακώς το έκαναν. Όπως όλος ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι άνθρωποι και να λειτουργούν με ανθρώπινα συναισθήματα. Υπάρχουν στιγμές που όταν λειτουργείς σαν άνθρωπος και βλέπεις έναν παράγοντα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα και ψυχολογία, λόγω προβλημάτων τόσο της ομάδας όσο προσωπικά, το να την έχεις στημένη για να τραβήξεις μια άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου που βγήκε εκτός εαυτού, δείχνεται τι άνθρωποι είστε».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Εκτός από την ανθρώπινη πλευρά, τα συγκεκριμένα κανάλια κακώς βρίσκεστε στο Πανθεσσαλικό. Δεν εκτιμάται την άδεια που σας δίνει η ομάδα. Τζαμπατζήδες είσαστε τόσα χρόνια. Στο Βόλο άλλαξα πολλά πράγματα. Ήρθα σε ρήξη με καναλάρχες, πολιτικούς και όσους έκαναν κουμάντο. Εγώ τάραξα τα νερά, το σύστημα, τη βρωμιά που είχανε και είχαν την πόλη και το ποδόσφαιρο ανυπόληπτο. Δεν ξαναμπαίνουν λοιπόν από σήμερα αυτά τα κανάλια στο Πανθεσσαλικό. Δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα και την πόλη. Αντί να που ευχαριστώ λένε πράγματα που δεν έχουν ίχνος αλήθειας. Θα καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου τους έχει για «μισή μερίδα χόρτα», τόσο λίγοι είναι».

Επίσης, τόνισε: «Σέβομαι τους συνεργάτες μου, τους σέβομαι και δεν τα λένε αυτοί αυτά, τα λέω εγώ, δε τους βάζω στο τριπάκι αυτό γιατί ζουν στο Βόλο. Εγώ δεν τους έχω καμία ανάγκη, γιατί είναι ανθρωπάκια που πάνε στα παράθυρα και παρακαλάνε για ψήφους από το ένα κανάλι στο άλλο. Εγώ από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Βόλο με ενδιέφερε να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο του Βόλου. Ως τώρα δεν έχω πει ούτε ένα ψέμα. Ότι έχω πει το έχω τηρήσει κατά γράμμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μόνο τους φιλάθλους ανάγκη. Είναι αυτόνομος, αυτοδύναμος και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει και ο πιο αισιόδοξος δε θα ονειρευόταν».

Όσο για εκείνους που διαφωνούν με την παρουσία του στην προεδρία της ομάδας του Βόλου ανέφερε: «Παραδέχομαι ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου και δημοσιογράφων που διαφωνεί και έχει άλλη κουλτούρα με την εικόνα του Αχιλλέα Μπέου σαν προέδρου της ομάδας. Αλλά πάμε με τους πολλούς. Εγώ αυτός είμαι, έτσι διοικών, έχω μάθει να τα βάζω με ανθρώπους και δυνάμεις που εσείς εδώ στο Βόλο γλύφατε επί σειρά ετών. Εγώ με 39 πυρετό πήγα στο Μαντρί Γαλ (σ.σ. Λάρισα) εκεί που ο καθένας σας θα καθόταν σπίτι του να πιει τσάι. Αν δε σας αρέσει η εικόνα μου, δε πειράζει, εγώ έτσι λειτουργώ».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή δεν αρέσει σε κάποιους αυτή η εικόνα, σήμερα μετά από επτά μήνες πήγα να δώσω συμπληρωματική κατάθεση για την μήνυση που είχα κάνει σε ένα περιοδικό. Σε ένα περιοδικό που κάποιος με το ψευδώνυμο Μαγδαληνή έθιγε όχι μόνο την ομάδα αλλά όλο το Βόλο σαν πόλη. Εσείς οι κουλτουριάρηδες που θίγεστε, δεν του κάνατε μια μήνυση, την έκανα όμως εγώ. Έρχονται δημοσιογράφοι με μεγάλη πλειοψηφία εκτός Βόλου, γιατί από το Βόλο δεν έχω και πολύ μεγάλο παράπονο, να κρίνουν τον Αχιλλέα Μπέο. Θα τους πω ποιοί είναι αυτοί. Δε με αφορά το να με κρίνει ο δημοσιογράφος και ο φίλαθλος της Λάρισας. Προ Μπέου τρώγατε σφαλιάρες πριν βγείτε από το Βόλο. Εγώ θα κριθώ από τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς του Βόλου, γιατί με το Βόλο ασχολούμαι. Τι να μου πουν οι Αθηναίοι και οι Λαρισαίοι».

Για την αντιμετώπισή του από τα Μέσα επεσήμανε: «Για να δείτε το επίπεδο κάποιων, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα κι εγώ χάρηκα σαν Έλληνας. Ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι χάρηκε που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και κανένα λαμόγιο δημοσιογράφος δεν έκανε κανένα σχόλιο. Τους πείραξαν αυτά που είπα εγώ για τον Πανιώνιο».

Όσο για τη σχέση του με την πόλη του Βόλου ανέφερε: «Θα πω ότι είχα πει το 2008 που ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ντρέπομαι που η μάνα μου με γέννησε στο Βόλο. Η ταυτότητα μου λέει τόπος γεννήσεως, Βόλος. Ο Βόλος είναι δικός μου όσο και δικός σας. Αν είχα έρθει από άλλη πόλη και έκανα επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα δεχόμουν τις κατηγορίες. Εγώ είμαι Βολιώτης και έχω δικαίωμα να πω ότι θέλω. Σπίτι μου είναι ο Βόλος. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορώ να πω κάτι κακό για την πόλη, αφού τη νιώθω σπίτι μου. Έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που έπρεπε να ξέρει ο κόσμος».

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο υπογράμμισε: «Την περασμένη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό βρέθηκαν χωρίς υπερβολή 12.500 άνθρωποι, πληρωμένα εισιτήρια με διαρκείας, παιδικά, προσκλήσεις και όλα αυτά, φτάνουμε στις 14.000. Με τον Ατρόμητο, που πήρε δίκαια την πρόκριση, αλλά δεν είναι εμπορική. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που ήρθε σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε τεράστια ψυχολογική φόρτιση για το θέμα υγείας του πατέρα μου αλλά και μια εβδομάδα πιεστική με τα καραγκιοζιλίκια του Κούγια και του Πατέρα και μετά το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας, στο τέλος του αγώνα συγκρούστηκα με κάποια άτομα».

Σχετικά με την αντίδραση του κόσμου για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο τόνισε: «Θα ήταν άδικο για 70 άτομα να εισπράξουν αυτά που είπα τότε, 14.000 κόσμου. Αυτά τα είπα σε αυτούς τους φιλάθλους, ας λένε κάποιοι ότι έκαναν προβοκάτσια, έχουν δικαίωμα στην κριτική και δεν μπορεί να συμφωνεί με όλες τις αποφάσεις που παίρνονται. Υπάρχει μια διαφορά, γιατί είναι συγκινητικό. Μου έστειλαν επιστολές, μηνύματα, sms και κάποιοι μου έφεραν παράδειγμα πριν τρία χρόνια που το Καραϊσκάκη φώναζε για τον Βαλβέρδε και ο Κόκκαλης είχε αποφασίσει να τον διώξει».

Συνεχίζοντας με τις αντιδράσεις του κόσμου υπογράμμισε: «Η διαφορά είναι ότι η χρονιά δεν τελείωσε την περασμένη Τετάρτη. Έχουμε παιχνίδια και στόχους. Δεν μπορούν αυτοί οι 70 να βγάζουν την ομάδα εκτός στόχων με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορεί να περνούν οι παίκτες και ο προπονητής και να ακούνε το όνομα του παλιού προπονητή. Αν διαφωνούν ή αν θεωρούν ότι έκανα λάθος, στο τέλος της χρονιάς έπρεπε να το εκφράσουν. Όχι τη στιγμή που η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της και είναι σε ένα σημείο που αν τα καταφέρει θα γράψει ιστορία για χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή φάγαν δυο τρεις φορές με τον συγκεκριμένο προπονητή, φώναζαν το όνομά του όταν έχανε και με 3-0 η ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα και την χειροκρότησε ως το τελευταίο λεπτό αναγνωρίζοντας την προσπάθεια παικτών και προπονητή».

Για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού συμπλήρωσε: «Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω ότι αν δε βρεθεί επενδυτής θα πουλήσω όλους τους παίκτες με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ και θα σηκωθώ να φύγω. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου και θα ήταν προσβολή για τους συνεργάτες μου και όσους με έχουν πιστέψει. Ό,τι έχει χτιστεί με κόπο τρία χρόνια δε θα το διαλύσω. Ορκίστηκα όμως στον πατέρα μου δημόσια ότι πουλάω και φεύγω κι αυτό δε το παίρνω πίσω. Σας ενημερώνω ότι ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με δύο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή. Δε θα συζητούσα αν δεν ήταν σοβαρή. Έχω δηλώσει ότι δε θα φύγω αφήνοντας τον Ολυμπιακό Βόλου σε επιχειρηματία που δε θα είναι εγγύηση για την ομάδα».

Σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται εν όψει της αποχώρησής του επεσήμανε: «Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι του επιχειρηματία έχουν τα στοιχεία που ζήτησαν από εμάς για να τα επεξεργαστούν. Ως τις 15 Απριλίου θα έχουμε θετική ή αρνητική απάντηση. Αν καταλήξουμε κάπου, θα ξεκινήσουν οι δικηγόροι τη διαδικασία της επίσημης μεταβίβασης. Έχω δεσμευθεί να μη σας πω το όνομα γιατί έχω δώσει το λόγο μου. Συζητήσεις έχουν γίνει, εκδήλωση ενδιαφέροντος υπάρχει. Η μεταβίβαση μιας ομάδας με ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους δεν είναι απλή περίπτωση. Αν μέχρι τις 20 Απριλίου δεν έχει υπογραφεί έστω ένα συμφωνητικό, ξεκινάει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, συνεχίζουμε, έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μου κανονικά. Έχουμε κουραστεί για τον Βόλο και δε θα αφήσουμε έτσι στην τύχη την ομάδα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και απλοί φίλαθλοι, που από το υστέρημα τους συμμετείχαν στις δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έκανα συμμετείχε και άμαχος κόσμος. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα το Ολυμπιακού Βόλου. Αν ο Ολυμπιακός Βόλου μεταβιβαστεί, αν θέλουν να τις κρατήσουν τις μετοχές. Αν δε θέλουν πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω το αντίτιμο που κατέβαλλαν. Έτσι λειτουργεί ο Αχιλλέας Μπέος γιατί σέβεται τους ανθρώπους που τον πίστεψαν».

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου

Για τα αίτια της πώλησης της ομάδας: «Στη ζωή υπάρχει αρχή και τέλος, δεν ήταν μόνο το επεισόδιο που αναφέραμε. Γράφτηκαν όμως πολλές αηδίες. Ότι έχει σχέση το θέμα με τον Κούγια και τον Πατέρα και όλες τις αηδίες αυτές. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, να ξέρετε ότι αυτοί θα πάνε κατηγορούμενοι στο τέλος. Απλά ήταν αφορμή και αυτό το επεισόδιο με τον Ατρόμητο, έδωσα και το λόγο μου στον πατέρα μου και δε θα κάνω πίσω. Απλά να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δε θα πάει χαμένος. Να πω στον κόσμο ότι δε χρειάζεται να είναι προσωπολάτρης. Να στηρίζει την ομάδα».

Για το οικονομικό σκέλος της πώλησης: «Δεν μετράνε τα πάντα με το χρήμα στη ζωή. Αν εσύ έχεις 100 δραχμές και είσαι πιο ικανός από τον άλλο που έχει 150, θα πάρεις εσύ την ομάδα. Για να έρχομαι στο Βόλο και να μου σφίγγουν το χέρι και να μη με βρίζουν».

Για το αν υπάρχει ανασφάλεια για το μέλλον της ομάδας: «Το ποδόσφαιρο είναι ιδιόρρυθμο άθλημα και για αυτό συγκινεί εκατομμύρια κόσμου. Δυστυχώς εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τρελαίνομαι με την αχαριστία. Θα μου πείτε μπορείς να τα βάλεις με όλη την πόλη για λίγους; Όχι, αυτό είναι άδικο και δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι συγκινητικό και ευχαρίστησα τον κόσμο. Έζησα πράγματα που μέχρι να πεθάνω θα τα θυμάμαι. Δημιούργησα μια ομάδα, είδα παιδιά και γονείς να μου στέλνουν επιστολές, δε μπορεί να μου διεκδικήσει κανείς το δημιούργημά μου. Πας στο γήπεδο και βλέπεις τη νεολαία να χαίρεται, να είναι τρόπος ζωής της η ομάδα. Τους έλειπε αυτό τόσα χρόνια. Έγινε τεράστια προσπάθεια, κουράστηκα να βρω ανθρώπους να με πιστέψουν. Ο κ. Παπατόλιας, μου είπε συγχαρητήρια και μου είπε ότι όλοι στην αρχή με είδαν αρνητικά. Το κλίμα αυτό όμως αναστράφηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει ανάγκη τώρα τον Αχιλλέα Μπέο. Η ομάδα έχει βάσεις που με τον κατάλληλο άνθρωπο θα βρει το δρόμο της. Οι συνεργάτες που έχω από τον πρώτο ως τον τελευταίο, θα είναι ένα στήριγμα στο νέο επενδυτή έτσι ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να μην έχει πρόβλημα. Πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν ο Βόλος, ο κόσμος του, δε στηρίξει την ομάδα».

Για το τι θα κάνει αν δεν γίνει η πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του Ολυμπιακού Βόλου: «Σας είπα τι θα κάνουμε. Θυμηθείτε από το 2008 τι έχω δηλώσει, για τι έχω δεσμευθεί και πείτε μου κάτι που δεν έγινε. Λέω λοιπόν ότι αν συνεχίσουμε με την υπάρχουσα κατάσταση και δεν υπάρξει νέος επενδυτής, για εμάς του χρόνου θα είναι αποτυχία η 4η θέση».

Για το τι έχει συμβεί με τον Κώστα Καπετάνο: «Δεν είναι της παρούσης αλλά θα σας πω κάτι. Δε μου αρέσει να λέω τα μυστικά μου, αλλά για αυτό ο Μπέος είναι ξεχωριστός. Όταν κάποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα, έρχεται ο Αχιλλέας ο Μπέος και τους παίρνει το κεφάλι. Αυτό έγινε με τον κ. Τσιώλη, αυτό έγινε με τον Καπετάνο και με κάποιους από τη διοίκηση. Ο Καπετάνος πριν ένα χρόνο ήταν έτοιμος να γίνει ψαράς. Δούλεψε βέβαια και απέδειξε ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν δίνεις όμως τα χέρια και το λόγο σου, πράγμα πολύ σημαντικό για εμάνα, πρέπει να τον κρατάς. Εμείς συμφωνήσαμε για ανανέωση της συνεργασίας μας. Μετά την αποχώρηση του κ. Τσιώλη εμφάνισε ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Εγώ ξέρω ότι θα πάει στον Άρη. Καλή επιτυχία να έχει αλλά αυτό είναι το ήθος του».

Για το αν η νέα διοίκηση θα έχει λόγο στα αγωνιστικά: «Δε το συζητάμε αυτό. Αυτοί θα αποφασίσουν για τα μεταγραφικά. Αν κάνουμε εμείς ωστόσο το σχεδιασμό, θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ήδη ο Τάκης Γιαννόπουλος έχει κάνει 8 ταξίδια και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την ομάδα. Αν παραμείνω εγώ θα παραμείνουν και οι συνεργάτες μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο σχεδιασμός έγινε κατά 70%, ξεκίνησε από τον Ιανουάριο».

Για την δεύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του από ενδιαφερόμενους αγοραστές: «Σήμερα το βράδυ έχω ένα ραντεβού μαζί τους. Για την πρώτη πρόταση είπα ότι είναι σοβαρή γιατί ήρθε με δύο δικηγόρους, με ορκωτό ελεγκτή. Δε θέλω να αδικήσω τη δεύτερη πρόταση. Ήταν πιο χαλαρός, ίσως λόγο χρόνου, δε ξέρω. Υπάρχει χρόνος, μέχρι τις 20 του μήνα υπάρχει η δέσμευση από εμένα. Στη συνέχεια θα αναλάβω εγώ τον προγραμματισμό. Τι να κάνω; Να φύγω απο το σπίτι μου; Το δικό μου δημιούργημα θα αφήσω; Έχουν γίνει θυσίες, κόπος και χρόνος έχει δοθεί κι από εμένα και από τους συνεργάτες μου».

Για το αν παραμείνει στο ΔΣ σε περίπτωση που πουληθεί η ομάδα: «Δε θα παραμείνω. Μόνο οι συνεργάτες εκτός διοίκησης θα παραμείνουν για έξι μήνες, να συμβάλουν στο έργο του νέου επενδυτή αν ολοκληρωθεί η συμφωνία μας».

Για το αν φεύγει από το Βόλο επειδή δέχεται πιέσεις να αποχωρήσει γενικά από το ποδόσφαιρο: «Το να πάω ως έμμισθος κάπου, δεν είναι κακό, αλλά δε το συζητάω καν. Εγώ έχω λείψει τόσο από τη γυναίκα μου και από τα παιδιά μου τρία χρόνια, που πρέπει πια να τους αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το ποδόσφαιρο. Απλά όταν είμαι κοντά στην ομάδα δίνω τα πάντα. Έτσι ήρθαν οι επιτυχίες, δεν είναι τυχαίες».

Για το αν αιωρείται τελικά η πώληση ή όχι: «Δεν αιωρείται τίποτα. Ο κ. Κόκκαλης είπε ότι πουλάω τον Ολυμπακό, βρέθηκε ο κ. Μαρινάκης και τον πούλησε. Ο κ. Βαρδινογιάννης βρήκε τρόπο να αποχωρήσει, άσχετα αν δεν τσούλησε. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Η καρέκλα δε με ενδιαφέρει εμένα. Η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις πρώτες ομάδες με ολοκληρωμένο φάκελο για την ΕΠΟ και την UEFA. Για να δείτε σε τι πόλη ζούμε. Έτσι είχατε μάθει τόσα χρόνια. Τι να πούμε για αυτή την πόλη, που διοικούν; Θα γελάει ο κόσμος. Τους στέλνουμε χαρτιά για να ανανεώσουν τη συνεργασία με το Πανθεσσαλικό και δεν έχουμε απάντηση. Έχουμε χαλάσει 500.000 ευρώ για το γήπεδο και δεν κάνουν τίποτα. Ας το πάρει ο Γιδόπουλος που το είχε να το κάνει πλυντήριο. Νομίζετε ότι όποιος έρθει εδώ να επενδύσει θα ασχοληθεί με αυτά; Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Δώσατε 300.000 ευρώ για το ΕΑΚ και ο αγωνιστικός χώρος είναι για πρόβατα. Έπρεπε να πάτε στον εισαγγελέα όλοι. Για αυτό είμαι σε κόντρα μαζί σας και θα είμαι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα».

Κλείνοντας, επεσήμανε: «Τα λεφτά που βάλαμε στο Πανθεσσαλικό, θα τα βάζαμε στο ΕΑΚ και θα κάναμε παλατάκι. Αλλά δεν είχε «κονόμα» εκεί, γιατί θα ήμουν εγώ εκεί και δε θα είχε υπερτιμολογήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές κομμάτι του Βόλου που δεν έχει κανένα ανάγκη. Εύχομαι να ακολουθήσουν το παράδειγμα και οι θεσμικοί παράγοντες της πόλης».



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved