Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος 0-1

Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος 0-1

Το γκολ του Γιάννου στο 28’ έκρινε τη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΕΑΚ με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Πετυχημένο κρίνεται για τον Πανιώνιο το… τεστ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, την Κυριακή (7/9) με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 1-0 και τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Σε ένα ματς που οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος δεν ευνόησαν το θέαμα και τον γρήγορο ρυθμό, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα φιλικά, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Κορνελάτο να σουτάρει δυνατά στο 15’ και τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει. Η «απάντηση» του Πανιωνίου έφερε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 28’ ο Μασούρας σέντραρε από αριστερά και ο Γιάννου εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια των Θεσσαλών με προβολή από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 45’ όταν ο Μακρυδημήτρης με κεφαλιά ανάγκασε τον πορτιέρο των «κυανέρυθρων» να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο «απειλητικός» και είχε μια καλή στιγμή με τον Μέζα στο 49’ να σουτάρει άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Κολίτσι να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Μασούρα στο 57’. Έπειτα μεσολάβησε ένα μέτριο διάστημα μέχρι το 80’ με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας να έχουν δυο ακόμη καλές στιγμές στο 85’ με τον Μέσα να σουτάρει άουτ και τον Σκοπελίτη στο 90’ να βλέπει τον Παπαδόπουλο να διατηρεί το 1-0 και την εστία του ανέπαφη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης (46' Κολίτσι), Ζέρης (75' Μαρτίνεθ, 88' Αραπίτσας), Χιντζίδης (46' Μαργαρίτης), Μπάρμπας (46' Γιαλούσης), Μακρυδημήτρης (46' Κεσίδης), Κορνελάτος (46' Ρόκας), Πινάρες (63'Καψιώτης), Μπιτάνγκ (57' Σκοπελίτης), Νικολιάς (65' Ντινόπουλος), Μαρτίνεθ (46' Μέζα), Κούτσι (46' Θέος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής (65' Μέξι), Γκέζος (83' Μασούρας), Χατζηισαΐας (54' Χολέβας), Μητρόπουλος (48' Γκίνι), Μασούρας (62'Μπουμάλ), Φουρλάνος (65' Κόμνος), Γιάννου (54' Γιάννου), Φούντας (71' Χαροντάκης), Γκέζος (54' Βουτσιώτης).



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved