«Πάμε να τελειώνουμε»

«Πάμε να τελειώνουμε»

Να καθαρίσουν την υπόθεση play off θέλουν στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως δήλωσε ο Στάθης Ρόκας στο «NovaΣπορ fm 94,6».

Ο παίκτης της Βολιώτικης ομάδας τόνισε, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος ενώ υποστήριξε πως οι άλλες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την νίκη κόντρα στη Ξάνθη και το τι ώθησε τους παίκτες του Ολυμπιακού:  «Είναι η θέληση για διάκριση που μας έκανε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα μας έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Ο κ. Κατσαβάκης έχει δώσει στοιχεία στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ενώ με τον κ. Τσιώλη δουλεύαμε στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που δεν άλλαξε ο κ. Κατσαβάκης».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και δείχνουμε ακόμα ότι ούτε κοιλιά έχουμε κάνει, ούτε τίποτα. Συνεχίζουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στα τελευταία παιχνίδια προσέχουμε πιο πολύ τα νώτα μας».

Για το ματς με τον Άρη: «Δύσκολο ματς είναι το επόμενο παιχνίδι στο Χαριλάου με τον Άρη. Έχει πολύ καλή ομάδα ο Άρης. Ο προπονητής μας ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά, ξέρει τα πλην και τα συν της ομάδας μας».

Για το ποιος θα κερδίσει: « Όποιος έχει θέληση,  πάθος και είναι συγκεντρωμένος στο τέλος θα χαμογελάσει. Σίγουρα έχουμε το πλεονέκτημα των 5 πόντων όμως εμείς θα πάμε να τελειώνουμε από τώρα την ιστορία με τα play off. Δε θέλουμε να περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι».

Για το αν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει να ζηλέψει κάτι από τις άλλες ομάδες :  «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, είμαστε ευχαριστημένο από την ομάδα και από όλα. Είναι ένας υγιής σύλλογος, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο ούτε με τη διοίκηση, όλα είναι καλά. Επίσης έχουμε πολύ καλά οικονομικά και κόσμο στο γήπεδο. Ακόμη παίζουμε καλή μπάλα, χαίρεται ο κόσμος να μας βλέπει».

Για τον Ούμπιντεζ: « Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, φιλότιμος, καλό παιδί. Ξεχωρίζει από τα παιδιά και νομίζω ότι είναι από τα καλά παιδιά της Αργεντινής γιατί συνήθως είναι περίεργοι χαρακτήρες».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved