«Θετικός σε προτάσεις»

«Θετικός σε προτάσεις»

Ανοικτός στο να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας ή ακόμα και στο εξωτερικό, εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο μέσος του Πανσερραϊκού με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday υποστήριξε ότι δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με κάποια ομάδα που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ενώ αποτελεί όνειρό του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα ξένο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του που ήταν η κλήση στην Εθνική ομάδα των ανδρών, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έφεραν το φετινό υποβιβασμό του Πανσερραϊκού.

Για τα αίτια του υποβιβασμού, δήλωσε: «Θεωρώ πως δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Κάπου στη διάρκεια της διαδρομής χάσαμε τον προσανατολισμό. Την περίοδο του Ιανουαρίου η επιθετική ενίσχυση ήταν αναγκαία. Το γκολ ήταν ένας τομέας που πονούσαμε. Δεν έγιναν σωστές μεταγραφικές επιλογές και το πληρώσαμε με τον υποβιβασμό. Κρίμα, μπορούσαμε να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το γεγονός ότι η δική του απόδοση ήταν καλή, σχολίασε: «Όχι, δεν θα το έλεγα αυτό. Η ομάδα είναι ομάδα και κανένας πρόεδρος, προπονητής και παίκτης δεν μπαίνει πάνω από το δικό της συμφέρον. Ακόμα και αν "κέρδισε", όπως λες, έναν παίκτη, θα ήταν προτιμότερο για μένα να έμενε ο Πανσερραϊκός στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και το αν υπήρξε πρόταση το Φεβρουάριο, συμπλήρωσε: «Ναι. Ο εκπρόσωπός μου με είχε ενημερώσει για το οικονομικό σκέλος της πρότασης. Ίσως και λίγα χρήματα παραπάνω. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Δεν γνωρίζω για τα έμψυχα ανταλλάγματα. Ο κ. Θεοδωρίδης, όμως, έκρινε πως δεν ήταν ικανοποιητική και την απέρριψε. Η απόφασή του είναι σεβαστή».

Για το που θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του, τόνισε: «Δεν είμαι... αλλεργικός σε κανένα χρώμα. Το εξωτερικό εννοείται πως είναι στην άκρη του μυαλού μου αν προκύψει κάτι. Εξάλλου, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να σέβεται τον εαυτό του. Έχουμε καιρό μπροστά μας».

Ενώ για την κλήση στην Εθνική, υποστήριξε: «Το ωραιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί μέχρι τώρα. Ήταν το όνειρό μου από μικρός. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια».

Τέλος αναφορικά με την υπόθεση των κασετών, σχολίασε: «Αυτά αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αντί να κάνουμε βήματα προς τα μπρος κάνουμε προς τα πίσω».



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved