Μπάντοβιτς:  «Xάσαμε δίκαια»

Μπάντοβιτς: «Xάσαμε δίκαια»

Την παραδοχή ότι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και κατά συνέπεια η ομάδα του έχασε δίκαια έκανε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο προπονητής της Κέρκυρας σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 τόνισε πως στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του δεν είχε καλή εικόνα και οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι.

Τόνισε δε πως όταν μια ομάδα παίζει ένα παιχνίδι – «τελικό» είχε την πεποίθηση πως η Κέρκυρα θα τα καταφέρει. Είπε ακόμα πως πιστεύει ότι αφού μιλήσει με τους παίκτες του στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα κάνει το καλύτερο δυνατόν.

Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας είπε ότι δεν λειτούργησαν καλά τα μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η Κέρκυρα μπήκε καλύτερα, αλλά μόλις δέχτηκε το γκολ από τη στημένη φάση, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να αντιδράσει.

Είπε επίσης πως δεν θέλει να μπαίνει στο «τριπάκι» των υπολογισμών και πως θεωρεί αναγκαίο να γίνει καλύτερη διαχείριση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Τόνισε δε πως θεωρεί ότι η Κέρκυρα με τη δουλειά που έχει κάνει δικαιούται να παραμείνει στην κατηγορία και πως τα υπόλοιπα αποτελέσματα «βόλεψαν» την ομάδα του.

Είπε τέλος πως το φετινό είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, παρόλο που μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο θέαμα.

«Στο χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και χάσαμε δίκαια», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Σε ερώτηση που έγινε στον τεχνικό των «Φαιάκων» για το αν οι παίκτες του ήταν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή, ο Σέρβος προπονητής δε θέλησε να ρίξει στους ποδοσφαιριστές τις ευθύνες, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα.

Σαν προπονητής έχω την ευθύνη για οτιδήποτε γίνει. Σίγουρα όταν φτάνεις στο τέλος υπάρχει μεγάλη πίεση και θεωρώ ότι στο χθεσινό παιχνίδι δεν είχαμε καλή εικόνα και όπως είπα ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια παρόλο που είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος», τόνισε ο Μπάντοβιτς που πρόσθεσε ότι: «Ήταν σίγουρα αδικαιολόγητο. Παίζαμε στο γήπεδό μας ένα «τελικό», με την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, θα μιλήσουμε με τα παιδιά και θα τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».

Όσο για το τι έφταιξε για την ήττα της Κέρκυρας, επισήμανε: «Δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα, χάναμε την μπάλα πολύ εύκολα και μας δημιούργησε φάσεις ο Πανιώνιος όταν χάναμε τη μπάλα στο δικό τους μισό. Δε λειτουργήσαμε καλά, μας έκαναν φάσεις και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στη συνέχεια καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλά με το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε από τη στημένη φάση, που έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για το δεύτερο γκολ του Πανιώνιου και τα λάθη της άμυνας στη φάση, σχολίασε: «Σε αυτά τα παιχνίδια είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά γιατί με μια φάση στο τέλος μπορεί να το «πληρώσεις».

Στη συνέχεια, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ρωτήθηκε για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ευνόησαν την Κέρκυρα και απάντησε: «Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, έχω πει πολλές φορές ότι δε βλέπω τις άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να κάνουμε κι εμείς τους υπολογισμούς μας. Εμείς όμως πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι μας, να κάνουμε μια καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού και να δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Ενώ για την ήττα του Αστέρα Τρίπολης και αν ήταν «δώρο», υποστήριξε: «Εγώ εκείνη τη στιγμή ούτε ρώτησα, ούτε ήξερα το αποτέλεσμα. Ήταν βολικό αποτέλεσμα για εμάς σίγουρα αλλά από εκεί και πέρα, τα παιδιά έφτασαν την ομάδα εκεί που την έφτασαν πριν κάποιες αγωνιστικές. Κάναμε καλά παιχνίδια αλλά χωρίς αποτελέσματα, αλλά θεωρώ ότι με τη δουλειά που έχουμε κάνει θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Είναι κρίμα με την πορεία που έχουμε κάνει να μην μείνουμε στην κατηγορία».

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» είπε ακόμα πως: «Με μια νίκη δική μας και μια ήττα του Αστέρα Τρίπολης θα έχουν τελειώσει όλα την επόμενη αγωνιστική. Μένουν δύο παιχνίδια, εμείς πρέπει να πάρουμε τη νίκη την επόμενη αγωνιστική και θα δούμε τι έχουμε κάνει στο φινάλε».

Παράλληλα, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ρωτήθηκε για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν το πιο ωραίο και καλό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Δε μπορούμε να το πούμε αυτό για την ποιότητα, αλλά για τον ανταγωνισμό ισχύει. Πολλές ομάδες ως την τελευταία ώρα πάλεψαν για την σωτηρία και τα play off. Μια νίκη ή μια ήττα αλλάζει πολλά στη βαθμολογία. Ήταν καλό πρωτάθλημα σε ότι έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό».

Τέλος, ο προπονητής της Κέρκυρας μίλησε και για τα προημιτελικά του Champions League λέγοντας: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Όπως έχει φτάσει η διοργάνωση, δε θέλω να κάνω προβλέψεις γιατί είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Δε με απασχολεί ποιος θα το πάρει, εγώ θέλω να βλέπω ωραίο ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει το προβάδισμα».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved