Φάκελος Βαλβέρδε…

Φάκελος Βαλβέρδε…

Το Οnsports ανοίγει, με αφορμή τις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τον σχετικό... φάκελό και σας αναλύει όλα τα ενδεχόμενα.

Πρώτο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" των δημοσιογράφων ήταν, μετά το τέλος του ματς με την Καβάλα, τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Άλλοι περίμεναν και άλλοι πάλι όχι την στάση του Ισπανού τεχνικού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με την οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους «ερυθρόλευκους» στο τέλος της σεζόν. Ο Βαλβέρδε γνωρίζει εδώ και καιρό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσπαθεί να μην ενημερώνεται για τα όσα γράφονται για τον ίδιο, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα. Θα μπορούσε να το αλλάξει μόνο με μια του ατάκα, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να μην το κάνει, γεγονός που δίνει το έναυσμα για νέα… τροφή σε όσους υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι… ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ισπανία.

Το συμβόλαιό του, υπενθυμίζουμε, ότι είναι διάρκειας δύο ετών, ωστόσο ο Ισπανός καλύπτεται, προφανώς, από τους όρους του, τους οποίους δεν γνωρίζει, δυστυχώς, κανείς. Ενδεχομένως να έχει προβλεφθεί η δυνατότητα φιλικού «διαζυγίου» - μετά από μία πρόταση ομάδας της πατρίδας του – και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν μπορεί να βάλει τέλος η ΠΑΕ στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί μετά τα όσα είπε τις προάλλες στην Ισπανία.  του παιδιού του. Όπως και να έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού φαίνεται ότι περίμενε να ξεκαθαρίσει το θέμα ο Βαλβέρδε και όχι να… ρίξει κι’ άλλο λάδι στη φωτιά.

Για τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού ενημερώθηκε άμεσα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό το συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος αν λάβει υπόψη του ότι ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, παραχώρησε μερικά λεπτά αργότερα διευκρινιστικές δηλώσεις για το θέμα. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να παραδώσει τα… κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ισπανό για πολλά χρόνια, όμως ο τελευταίος φαίνεται ότι έχει άλλες βλέψεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες να φέρει στη χώρα μας την οικογένειά του. Θα έψαχνε ήδη για παράδειγμα νέο σπίτι, ή σχολείο για τα παιδιά του. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Αν, τελικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να επιστρέψει στον Πειραιά. Αυτό έγινε μία φορά και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτή, μεταξύ άλλων, επικρατεί συνήθως με έναν προπονητή που ξέρει καλά τα… κατατόπια εκεί και δεν είναι περαστικός. Θέλει προπονητή για πολλά χρόνια.

Οι άνθρωποι που είναι κοντά του υποστηρίζουν ότι είναι λάτρης του ισπανικού ποδοσφαίρου και έτσι όλα συναινούν ότι ο επόμενος προπονητής, αν τελικά αποχωρήσει ο «τσινγκούρι», θα προέρχεται από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου ή θα έχει εργαστεί εκεί στο παρελθόν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει τόσο ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρεθ, ο οποίος μάλλον θα δει την πόρτα της… εξόδου από το «Βιθέντε Καλντερόν», όσο και ο Χοακίν Καπαρός, ο οποίος έχει δηλώσει ότι το καλοκαίρι θ’ αποχωρήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος αρέσει, μεταξύ άλλων, στον Σωκράτη Κόκκαλη…



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved