Όταν το ταξίμετρο... γράφει

Όταν το ταξίμετρο... γράφει

Ως γνωστόν οι παίκτες της ΑΕΚ μετέβησαν στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με… ταξί κατόπιν αιτήματος των οπαδών τους με τους διαλόγους της ιστορίας να έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Περίπου 100 άτομα, μέλη της «Original» ζήτησαν από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να πάνε στο ΟΑΚΑ με ταξί, θέλοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για την ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Καταλαβαίνουμε την οργή σας, αλλά δεν είναι σωστό για την ομάδα να πάμε στο γήπεδο με ταξί», είπε στους οπαδούς ο Νίκος Λυμπερόπουλος σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday».

Στην συνέχεια, κατέβηκαν από τα δωμάτιά τους και οι άλλοι δυο αρχηγοί της ομάδας, ο Νίκος Γεωργέας και ο Γρηγόρης Μάκος, σε μια προσπάθεια να μεταπείσουν τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν ανένδοτοι!

Στην προσπάθεια να γλυτώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ τα… ταξί, επιστρατεύτηκε ακόμα και ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά η αντιπροσωπεία της «Original» παρέμεινε αμετάπειστη!

«Πώς γυρίσατε από το Καραϊσκάκη;», ρώτησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ τον Χιμένεθ, ο οποίος απάντησε «με ταξί» και όταν ο Ισπανός ρωτήθηκε τον λόγο απάντησε: «Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε κόσμος στο προπονητικό κέντρο και στο ξενοδοχείο. Μας είπαν από την Αστυνομία να μην πάμε γιατί υπήρχε φόβος επεισοδίων».

Η απάντηση ήρθε δια στόματος ενός οπαδού: «Ποτέ στην ιστορία της ΑΕΚ δεν έχουμε σπάσει πούλμαν της ομάδας ή αυτοκίνητα. Αυτά γίνονται σε άλλες ομάδες. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Καφέ που ήταν στον Ολυμπιακό. Ρωτήστε τον τι θα γινόταν αν είχε φάει ο Ολυμπιακός έξι γκολ σε ντέρμπι. Η απόφασή μας είναι να πάτε στο γήπεδο με ταξί και κάτι τέτοιο δεν αλλάζει».

«Είναι ηθική δικαίωση για να νιώσετε στο 1/10 την ντροπή μου νιώσαμε εμείς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να απαντά: «Αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα, τους παίκτες και την ιστορία της ΑΕΚ. Οι υπόλοιπες ομάδες θα γελάνε με αυτό!».

Οι προσπάθειες του Χιμένεθ έπεσαν στο κενό αφού τα μέλη της «Original» δεν το συζήτησαν καν και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία με τα ταξί!

Το θέμα ωστόσο έφτασε και στο εξωτερικό, με αρκετά ΜΜΕ να αναπαράγουν το γεγονός:

Goal.com: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ ανάγκασαν τους παίκτες να πάνε στο γήπεδο με ταξί αντί του πούλμαν της ομάδας για να κοροϊδέψουν τους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0 πριν δύο εβδομάδες».

Eurosport.com: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έγιναν πρώτη είδηση την Κυριακή αναγκάζοντας τους παίκτες της ομάδας να πάνε με ταξί στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ως αντίδραση για την ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό».

Reuters: «Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι παίκτες της ομάδας και τους ζήτησαν να μην μπουν στο λεωφορείο αλλά σε ταξί ως τιμωρία για το εξευτελιστικό 6-0 από τον Ολυμπιακό».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved